Enjoying life a little bit to much...

...bortsett från att jag är utelåst! Tur att det är fint väder iaf! Efter maten på "stan"(om man nu kan kalla det detta i den här lilla hålan haha), så åkte mamma och pappa iväg. Det var meningen att jag då skulle vänta på Lollo och David när de åt så att jag kunde få skjuts hem, men jag orkade inte vänta(och de ville nog inte ha mej där haha), så bestämde mej för att gå hem. Blev oxå att lite godis följde med då hehe ^^
Men när jag kmer hem så var självklart mamma och pappa var inte hemma och jag hade lämnat väskan i bilen med Lollo. Surt!
Fick bli chill på altanen i solen i väntan.. Rätt najs ändå så ska väl egentligen inte klaga ;-)


Enjoying life a little bit to much.

...bortsett från att jag är utelåst! Tur att det är fint väder iaf! Efter maten på "stan"(om man nu kan kalla det detta i den här lilla hålan haha), så åkte mamma och pappa iväg. Det var meningen att jag då skulle vänta på Lollo och David när de åt så att jag kunde få skjuts hem, men jag orkade inte vänta(och de ville nog inte ha mej där haha), så bestämde mej för att gå hem. Blev oxå att lite godis följde med då hehe ^^
Men när jag kmer hem så var självklart mamma och pappa var inte hemma och jag hade lämnat väskan i bilen med Lollo. Surt!
Fick bli chill på altanen i solen i väntan.. Rätt najs ändå så ska väl egentligen inte klaga ;-)


Happy Friday!

Det är fredag och jag är så himla glad! This is gonna be a good day!! :-) Varit i skolan och haft två vanliga lektioner och resten hantverk! Idag övade vi på att fixa ögonbrynen, och det gick bättre än jag trott det skulle gå faktiskt! :)
Nu blir det hur som helst pizza med Milla, mamma å pappa ^^ Yummie!
Ikväll blir det som vanligt in till stan to meet up with some friends! Alltid lika kul!!
Loving life and this beautiful weather! :D


Tjo!

Blev ingen bild på förra, men testar igen! Måste väl ändå gå på appen? :P


Sleepover!

Hemma hos min syster och ska strax sova! Dagen har varit helt okej. Tänkte inte skriva så mkt mer än så, utan testar mest bara den nya appen för blogg.se! :-) Sjukt smidigt att blogga från mobilen! Lär ju inte bli låg uppdatering nu inte;)
Men nu ska jag strax sova, godnatt!


No excuse

Har ingen direkt ursäkt för låg update den senaste veckan, mer än att jag inte haft tid pga plugg, vänner, trötthet plus en rejäl dos förkylning(igen).
Men ska bättra mej! :)
Dock är jag rätt stressad nu, ska strax dra till min syrra och hjälpa henne packa inför henne och Antons flytt till Norrköping snart! ^^
Men skriver mer senare! Så laterr!


Kan tilläga att jag skaffat ett husdjur på min iPhone! Luna heter sötnosen! Hahah.. #needtogetalife

Fredagsmys!

Dagen har varit kanon! Besöket hos ögondoktorn gick bara bra. Har dock fått lite försämrad syn på bara några månader, så det suger. Men ska snart få nya linser som hjälper det iaf.
Sedan drog vi till A6 och åt, där jag tog tacos. Ganska dumt att äta det på en reasturang dock, såg nog troligtvis ut som en gris när jag åt haha ^^
Sedan var det shopping på schemat och jag hittade massor med nödvändiga och snygga grejer. Bilder kmer senare idag! ^^
Så otroligt nöjd med denna dag och den är inte slut än! Om nån timma blir det in till stan för att träffa vännerna. Vi ska ha massa tävlingar elr nåt har de planerat, haha. Kmer nog bli skitkul! :)


Slänger in denna bild för att visa den egentliga bilden som skulle vart med i förra inlägget. Den andra är hur fel som helst, för att inte tala om hur ful som helst haha. Börjar dock mer och mer lägga ut fula bilder på mig själv här så man får väl vänja sig. Kanske är lite väl personlig egentligen.. men what the heck, man får väl bjuda på sig själv ^^

Mobilblogg - Idag blir det Jönköping! Ska ...

img_6498 (MMS)

Mobilblogg - Idag blir det Jönköping! Ska till syncentralen för att fixa nya linser, och dessutom inhandla lite smink och annat på A6! Så sitter just nu här i bilen med syrran och mamma. Får känslan av att this is gonna be a good day! ^^


Thursday

Föräldramötet igår gick bara bra och idag har skola stått på schemat!
Hade historia, håltimma och sedan 'inspark för ettorna'. Det innebar att tvåorna hittade på något för oss. Var rätt skoj endå ^^
Vi fick dessutom sluta tidigt vilket gjorde att jag kunde ta tidigare tåget hem, så skönt! En timma kan göra så otroligt mycket ibland! 
Åkte hem till syrran en stund när jag kom hem, kollade på några avsnitt på big bang theory och sådär, sedan stack jag hem i ösregnet. Var mysigt att ut och gå, men fett jobbigt när det blåste så. Menmen.. :)

Nu har regnet dragit bort iallafall och jag och syrran ska iväg och mata hennes svärföräldrars katter, sedan blir det en runda med hunden! 
Hoppas er dag har varit super!!


'Old' pic på Milou och Milla ^^


 


In school

Sitter i skolan och skriver på uppsatsen! Inte supermycket kvar så det är väldigt skönt! ^^
Om 1.5 timme är det föräldramöte, då faktiskt både min mamma och pappa kmer, skoj! Sedan blir det hem och ta ut hunden för att sedan packa kläder och gå hem till Vicky för att sova där igen. Så mysigt! Skönt att få lite 'miljöombyte', mysigt att få umgås med systern min plus att det är typ en halv minuts gång till stationen. Skit bra med andra ord! :D

Nu ska jag hur som helst återgå till uppsatsen och försöka bli klar.


My doggie! ^^

Mobilblogg - Fikpaus!(Dock är allt uppäte...

img_9598 (MMS)

Mobilblogg - Fikpaus!(Dock är allt uppätet på bilden haha^^) Endast tre timmar kvar till föräldramötet iaf..:/ På den tiden blir det skriva uppsats! Hoppas jag hinner klart med den nu! :) Hörs senare!


Trött

Tiden sket sig och nu sitter jag här utan att ha varken redigerat eller skrivit på uppsatsen. Eftersom min kära dator vägrar fungera. Allting krånglar och filerna vill inte öppnas och jag vill bara skrika rakt ut, för att jag verkligen inte fattar vad problemet är..! usch på datorer.
Uppsatsen var jag dock bara lat med, tänkte göra den på torsdag elr nåt istället, för pallade inte idag. Och så hade jag ju tänkt redigera istället.

Men nu kmer snart min syrra och då ska vi dra till henne. Behöver verkligen frisk luft just nu.
Imorgon blir en lång dag. Kmer troligtvis vara i Nässjö hela dagen, eftersom det är föräldramöte på kvällen. Kmer vara sjukt drygt. Menmen..
Godnatt!




Försöker muntra upp mitt dåliga humör med glada bilder från London. Funkar rätt bra endå... ^^

Mysväder!

Internet har som sagt krånglat och därmed har jag inte kunnat blogga på ett litet tag. men nu är jag tillbaka.. ^^ Tänkte kort berätta om de två senaste dagarna.

Monday:
Igår var det studiedag och jag sov typ till tolv-ett. Såå skönt att få sova ut! Sedan var jag och Victoria ute och gick, och under den catvå timmars långa härliga rundan så bestämde jag mej för att börja rida på ridskolan igen! Inte egentligen något speciellt impulsaktigt, utan jag har ju vart sugen på det länge nu. Saknar det som in i jag vet inte vad! Har bara haft så mycket annat att jag inte tagit tag i det igen. Men till våren SKA det bli av!
Efter det var det mat, chill med familjen och sedan hem till Vicky för att sova där. Grymt skönt eftersom hon bor precis vid stationen.

Tuesday:
Idag har det vart skola och ännu en låång promenad med vovven på schemat. Men som sällskap var Evelina och Milou istället för Vicky den här gången. Är super mysigt att ut och gå i det mysiga höstregnet! Jag älskar hösten, visst, den är lite "grå, regnig och tråkig" ibland. Men den går ju fort som tusan och då gäller det att njuta varenda sekund av det mysiga regnet.. ^^ Så hemskt tråkigt är faktiskt inte regnet.. :)
Hur om helst så var det sjukt kul och mysigt att träffa Evelina igen! Love that girl! Efteråt så fick jag en ganska så lång pratstund med henne och Stina som vi stötte på också. Och det ledde oxå till ett hyfsat långt telefonsamtal med Josse oxå, haha ^^ Har saknat och saknar de alla tre! Saknar hela förra klassen, trots att jag tkr om min nya klass och skola. Men vår förra klass hade sån gemenskap och det var så lätt att vara sig själv där. Miss them! ♥

Men nu tänkte jag skriva klart min svenskauppsats, och sedan redigera lite film. Sedan blir det promenad med Milla och syrran hem till henne för att sova där inatt igen.. :) Hoppas bara jag hinner allt! :s Tiden räcker verligen inte till, till allt man vill göra varje dag! gaah!

Bilder från promenaden! ^^




Mobilblogg - Internet krånglar :/ Gårdagen...

img_2288 (MMS)

Mobilblogg - Internet krånglar :/ Gårdagen var  iaf jättemysig! Massagen var sjukt skön, och efter det blev det film och glass! Vi såg 'Red Riding Hood', sjuukt bra film måste jag säga! Mkt bättre än jag trodde den skulle vara! ^^ Har hur som helst haft en mysig och skön söndagsmorgon, med mysigt höstregn därute. Sitter och lyssnar på Hillsong för tillfället, och snart blir det kyrkan. Pepp!


Drömmer mig bort

Tänk om man ändå hade råd att köpa allt man ville ha, då skulle jag nog troligtvis ha världens största garderob. Plus att jag nog skulle sitta och skriva detta framför en iMac istället, eller en iPad som ju inte heller vore fel att ha. Sitter och kollar på kläder på ellos, nelly & bubbleroom. Och jag vill ha typ allt! haha.
Mamma och pappa är skyldiga mig lite pengar som jag tänkte att jag snart ska beställa lite på ellos för. Ska bli sjukt gött! Men det är svårt att välja plagg, för man vill för tusan ha allt, hehe ^^


Skor och jeans är något jag är riktigt dålig på att köpa.. alltid så dyrt :/ Men funderar starkt på att köpa dessa jeans från ellos. Frågan är om man vågar beställa dock, kan ju bli så fel med storlekar när man beställer jeans. Men får se hur jag gör (:
Tänkte även beställa halsdukar, mössa, skjorta, långarmad och skinnjacka. Hoppas att pengarna räcker till bara. :)

Bjuder på ett par bilder från fikstunden med familjen igår med. ^^

Muums!!


Min söta syster!

Och så jag.., Shit vad sugen jag blir igen haha. Kan ju tilläga att trots allt mitt slit på ca en halvtimme med dessa chokladbollar så fick jag bara EN enda! :( Mina föräldrar hade gäster och käkade upp resten när jag var borta igårkväll. Inte okej! :/

MysFredag & ChillLördag

Gårdagen var kanon! Hade bara två lektioner och skolfoto på schemat i skolan. Chill! Dock blev jag inte alls nöjd med skolfotot.., men then agian, när blir man det? ;)
Tog iaf efter det bussen till Vetlanda där mamma var och skjutsade hem mej. Gick nämligen inga tidigare tåg hem, så tog en lång omväg som gjorde att jag kom hem iaf 45min tidigare.. :)
Var hemma en stund och gjorde lite chokladbollar, haha. Kunde inte hålla mej längre. Sedan åkte jag och tog bort naglarna. ^^
Sedan kom jag hem och åt mat och även en chokladboll. Sedan blev det iväg in till stan för att träffa vännerna! Vi umgådes, spelade spel, käkade onyttigt och avslutade det hela med donken! Jag och emma delade då på en mumsig teambox! ^^

Hade en sjukt bra kväll med alla, I love my friends!! ♥ Dock blev jag faceraped under kvällen, men det får man väl bjuda på.. haha!


Haha ^^

Idag blir det nog mest bara att ta det lugnt. Vill in till stan och träffa några men har ingen skjuts.. Blir nog film med mamma, Lollo och David bara. :)
Massage ska jag på idag oxå! Ska bli grymt skönt eftersom jag inte varit där på ett tag(går på regelbunden massage pga problem med rygg och vader)! Har haft väldigt ont i ryggen det senaste, så riktigt längtar till att få massera upp det lite grann! ^^

Hörs senare! ♥

Naglarna fixade!

Skriver ett snabbt inlägg innan det är dags att åka in till stan för att ha en rolig och mysig kväll med vännerna! Har precis fixat bort naglarna, och känner mej helt naken och tråkig. Vill typ måla dem direkt! haha. Men ska försöka låta dem få andas ett tag.

Men nu måste jag verkligen gå. Skriver mer imon eller ikväll. Här är två snabba bilder iaf!


Denna salongen fixade jag bort dessa fina naglar på.

Och såhär tråkiga ser de ut nu, elr ja, iaf känns de enormt tråkiga efter fyra veckor med fina gelénaglar haha.

Ha en bra kväll! ♥

Effektiv dag

Mitt rum är finare än någonsin och det är tvätt i maskinen. Effektiv och nödvändig dag med andra ord! Lyckades dessutom motstå frestelsen av chokladbollar också haha ^^
Matteläxan är inte helt klar dock, satt i över en timma, men sen orkade jag inte mer. Fattar hälften av vad jag ska göra och fick sån enorm huvudvärk så till slut la jag av. Men hjälpte iaf en hel del när snälla Vicky och Anton var förbi och hjälpte mig. Tack! ♥
Hann inte med ngn film heller.. :/ Men ska nog se den på lördag istället!

Imorgon har jag bara två lektioner, och på måndag är det studiedag. Ska bli så skönt med en lång helg! Veckan har varit bra och så, men har börjat bli så sjukt drygt att gå upp på mornarna nu bara, så ska bli otroligt skönt att få sova ut ordentligt.. ^^ Imorgon är det skolfoto oxå! Bävar lite inför det..blir aldrig bra på såna kort hehe.

Men nu ska jag äta iaf äta kvällsmat, sedan blir det sängen. Godnatt!


Random bild från mobilen.. ^^


Snäll syrra :)

Kom hem för typ 30-40 minuter sedan och har mest bara tagit det lugnt sedan dess, samt ätit.
Idag i skolan så lämnades historian in, så skönt! Sedan hade vi hantverk då jag fick manikyr, grymt skönt och avslappnande var det! :)

Nu tänkte jag ta tag i lite tvätt och städ, idag ska det minsann bli gjort! Sedan tänkte jag värma lite mat och göra matteläxan. Efter det har jag funderingar på att göra chokladbollar.. Så sjukt sugen! Men borde väl egentligen inte.. haha. Vene vad det är med mej just nu, de senaste dagarna har jag bara velat äta sötsaker hela tiden, haha.
Sedan tänkte jag hur som helst kolla på film, för titta vad min söta syster fixat åt mej. Hon vet att jag, som är lite sällskapssjuk av mej, ogillar att vara ensam hemma., och har varit det två dagar i rad nu. Så då fixade hon detta! Tack! Love you too! ♥
 


Sicken latmask

Produktiv dag.. not!

Dagen i skolan var helt okej, och jag kom hem som vanligt runt 16.15-16.30. Tog ut hunden, åt en macka och satte mej framför tvn och chillade lite.. Hade planerat att spendera dagen med städning och tvätt så satt och förberedde mej för det...men vad hände då?! Jag somnade!!
Hela dagen förstörd haha! Vaknade igen typ halv åtta, och var så förvirrad att jag knappt fattade nåt. Runt åtta tog jag en låång promenad med milla för att vakna till igen, och nu sitter jag här. Ska nog gå och lägga mej snart igen haha. Får skjuta upp tvätt och städning till imorgon, vilket är så himla surt! Såg fram emot att få det överstökat. Menmen.. :/
En sak har dock varit bra med den här dagen, och det var att jag tog ett viktigt beslut.. Men privat så nämns ej här.

Här får ni en bild på nagellacken jag köpte igår iaf! De två i mitten är mammas, och de andra mina. Dock är den "blåa" färgen inte alls så blå. Den är mer mörkgrön som skiftar i blått ibland. ^^

Hoppas er dag var mycket bättre än min!
Godnatt! ♥

Tuesday!

Träning och skola har som sagt stått på schemat idag! Dansträningen gick bara bra och skolan med.. ^^ Chillat framför fotbollsmatchen Milan-Barcelona nu ikväll, men orkar inte se klart den så ska strax sova istället, är så sjukt trött.. :/
Idag testade vi förresten på flätteknik i skolan, gick bättre än jag trodde det skulle gått, men inte speciellt bra endå haha. Har förmågan att få mina flätor extremt lösa, men får bara övaövaöva, så kmer det förhoppningsvis gå bra till slut endå! ;)
Köpte förresten också några nagellack idag med :D rea på OPIs i skolan. Målade min mammas naglar med en fin mörkgrön färg! Men hinner inte ta en bild, så kmer imorgon istället!

Godnatt! ^^



För lite mindre än ett år sen så var jag i vackra Bulgarien där jag lärde känna massa fina nya vänner för livet. Miss them! Hope I can go there again in january!

Mobilblogg - Firar dansträningen(är ju tro...

img_5535 (MMS)

Mobilblogg - Firar dansträningen(är ju trots allt Lollos första i år..;)) med att dricka milkshake! :D plus att pappa kommit hem från en och en halv vecka i Bosnien! ^^ Får skylla på det ;-) Hörs senare!


Ny header!

Förresten, som man ju ser, så är ju den nya headern uppe! Vad tycks? :-)
Personligen tycker jag att den är helt okej. Valde lite flummigare och roligare bilder oxå, blir mer skoj då! ;)

Jag och Lollo i London! Har typ tusen av dessa bilder, hahah. Love you my sis! ♥

Måste väl slänga in en till liten flumbild för att lägga till att jag älskar dej med Victoria! ;) ♥ haha

Har betydligt roligare bilder dock, men är rädd att de ska bli sura, så valde såna där jag ser ut som det största weirdot.. haha :p


Äntligen klar!

Suttit och pluggat i ca två timmar nu, och äntligen klar med historian och spanskan! Fortfarande matte och naglarstudier kvar dock.. Men det får vänta tills imorgon! Orkar inte mer ikväll.
Imorgon är det skola och dansträning på schemat! Ska bli kul att dansa igen!! Fast dansen verkar dock väldigt svår i år.., är ju egentligen i fel grupp. Skulle egentligen dansat i en tvåa, men kom i en trea istället. menmen, det ska nog gå bra ändå! (:

Men nu ska jag se om det är något bra på tv. Sedan blir det nog sova, vill lägga mej tidigt ikväll. Var så sjukt trött imorse ^^

Bjuder på lite egobilder! ;-)
Älskar att rummet är så extremt städat och fint i bakgrunden oxå.. ^^

Tog typ hundra flumbilder som jag inte planerat lägga ut..Men bjuder på den här, för asso vad gör jag liksom?! Slickar på håret samtidigt som jag stirrar på nåt gott? hahah

Godnatt! ♥

Mobilblogg - All set and done! Gick nyss t...

img_9956 (MMS)

Mobilblogg - All set and done! Gick nyss till stan för att boka tid för att ta bort mina fina gelénaglar! Och nu är det bokat! 15.45 på fredag ska jag ta bort dem. Det var Jenny Ekelund, min nyblivna svågers syster, som gjorde dem. Men ska ta bort dem på salongen "På håret" i Sävsjö :) Känns lite tråkigt att ta bort dem, men ändå rätt skönt! ^^


Icecream!

Som jag föruttspått blev dagen kanon! Känner mej bara allmänt glad! :)
Dock kom typ inga barn idag, haha. Men vi pysslade och gjorde ansiktsmålning med dem små samtidigt som de äldre spelade biljard, så de funkade bra iaf. ^^
Var så kul att träffa alla efter också, och bara umgås.. :) Love it!

Åt rester av tacosen med mamma när jag kom hem runt åtta.. Och sedan kom Victoria och Anton och då gjorde vi en enorm efterätt av glass. Mums! Dock så åt jag alldeles för mycket och mår typ illa nu, haha.

Men nu ska jag och Lollo kolla på awkward och sedan blir det sängen!
Ha en bra kväll!

Detta plus hemmagjord chokladsås.. Mums! ^^

Sunday is the best day of the week

Morning!

Trots att jag sovit alldeles för lite känner jag mej pigg och glad. Riktigt taggad inför kyrkan och allt idag. Har precis duschat och ska strax göra i ordning mej, men först tänkte jag äta lite frukost, samt fläta mammas hår som jag lovat   göra.. :)
Känner verkligen på mej att det här kmer vara en sjukt bra dag!
Men nu måste jag kila så jag hinner med allt innan jag ska åka vid 13.15 (:
Hoppas eran dag blir minst lika bra!

Jag precis nyduschad.. ^^

Say yes to tacos

Fortfarande uppe, haha. Suttit och lyssnat på musik och sorterat och redigerat lite bilder. Även en ny header som kmer upp imorgon. Inte speciellt nöjd med den egentligen, men den får nog duga.. ^^

Riktigt taggad inför imorgon i alla fall, kmer bli en grymt bra dag känner jag på mig! Riktigt längtar faktiskt. Känns så jobbigt att sova, vill ha morgon direkt nu! Fast för att den ska bli bra så kanske det är dags att sova nu? haha. Har så svårt för att släpa mej själv till toan för att göra i ordning mej för sängen. Att lägga sig i sängen och sova är oftast inga problem, men allt som ska fixas innan det känns bara jobbigt.. Haha ^^ Fast just nu vill jag varken göra i ordning mej eller sova, är så sjukt pigg och pepp inför imorgon.
Men är väl dags nu ändå? ;-)

Hittade en gammal bild som jag tyckte var lite rolig, hihi. ^^
Passar ju bra för mej när jag ätit tacos idag, och ännu mer eftersom jag varken dricker, röker elr liknande.. ^^



Plus två extremt flummiga bilder på mej och en på min sötnos tagna med min favorit app, hipstamatic. Galet vad jag älskar den appen! haha!

Men nu måste jag verkligen sova! Godnatt!

Mys lördagkväll!

Haft en mysig kväll med mamma! Kände mej så raslös innan, men var rätt skönt med en chill lördag ändå! ^^ Börjar dessutom bli ännu bättre från förkylningen, så det är skönt!
Vi gjorde hur som helst tacos tillsammans med Lollo och David, och sedan kollade jag och mamma på film. Miss secret agent blev det, den är rätt så rolig och bra faktiskt! :)

Men nu ska jag nog sova, imorgon blir det som vanligt att åka in till vbc. Jag och Sisela ska ta hand om barnen, så det blir kul!
Godnatt! ^^

Haha, en flummigt tagen bild på mej, mamma och Lollo för någon vecka sedan.. (:


Längtar tillbaka

Hmm.. haha. Det jobbiga med att dela dator med sin syster är att man ibland glömmer logga ut.. :p haha, och det förklarar förra inlägget ;) haha.

Har dock inte bloggat på ett bra tag. Men tiden har gått sjuukt snabbt! Förra helgen var helt otroligt bra! :) Bästa på länge! Vi var på Hopechurch i märsta fredag-lördag och på söndagen så gick vi på stan i Stockholm för att sedan avsluta det hela med en konsert med Hillsong United på Nalen i Sthlm. Att vara på Hope var superkul, mycket inspirerande och ja, superbra och roligt helt enkelt! Känner inte så många där, men alla är ändå så trevliga och snälla ^^
Och Hillsong var så sjukt bra så att det finns knappt ord, haha, åh vad jag älskar det!  ^^
Jag och Emma ska troligtvis upp en helg snart igen. Hälsa på Hope igen, samt gå på Hillsong på söndagen.. :) yay! Jag älskar verkligen Stockholm, och längtar redan tillbaka!

Resten av veckan så har jag varit i skolan två dagar, men resten sjuk. Den jobbiga förkylningen har gjort lite comeback, men börjar smått försvinna igen, vilket är skönt!
Igår var jag och träffade vännerna på Powerhouse, det var skoj! Och idag så var jag på återträff med typ alla som jobbat på fiket jag jobbat på i sommar. Trevligt trevligt!

Men nu tänkte jag ta tag i mitt hemskt stökiga rum!
Bilder tagna från en fikpaus och lång promenad på håltimman igår.. ^^






ja må ha leva

heeeeej
i
am
randoooooom

Way too late

img_2070 (MMS)

Min söta mamma köpte dessa grejer till mej idag, hon visste att jag behövde linsvätska, och att jag själv hade tänkt köpa ögonsminkborttagning och en minilisterine till väskan. Så hade hon köpt det åt mej! Sedan så hade hon köpt ett varsitt litet gulligt hjärtblock åt mej å syrran, samt en kruka som fick bli till min kaktus. Tyckte det var så gulligt.  love my mommy! Men ska upp igen om lite mer än fem timmar, så är hög tid att sova! Packat och gjort i ordning allt nu iaf! Längtar som tusan efter att åka iväg nu! :D men först blir det sova och skola. Godnatt!


Homework

img_9300 (MMS)

Matteläxa! Imorgon är det iaf fredag och då bär det äntligen av mot Sthlm!! 