Pannkakdags

Har inte pluggat ngt alls än så länge, men ska ta å göra det efter jag ätit. Usch, har massa att göra till matteprovet imon :/ Och sen Måste jag verkligen ut å springa, får tvinga ut mej själv. Min nyttighetsperiod går sådär och träningen skäms jag över hur dålig den är. 
Brukar inte träna så mkt, men i somras bestämde jag mej för att verkligen satsa, åtminstone hösten nu, så ska frsöka tvinga ut mej själv. Det brukar ju bara vara värst i början, men sen när man väl kmer igång så blir det lättare. Så brukar det vara, åtminstone för mej, med nästan allt.

Men nu ska jag käka pannkaka, ha det bra!


Lollo steker för fullt ;)


Håltimma

Är hemma och äter idag, har håltimma efter lunchen och det var fisk idag så tänkte jag lika gärna kunde äta hemma idag. Så börjar inte förren ett igen, riktigt skönt :) Men tror jag ska plugga lite nu ändå, så jag slipper det ikväll.

Men nu måste jag ge milla mat för hon gnäller så, (tur för henne att jag kom hem :p) Vi ses!


Blandat

Hann aldrig blogga mer igår, hade fullt upp med plugg innan några kom över på tacokväll. Det var fett kul ;D Har dessutom inte ätit tacos på aslänge så det var riktigt gott. (Å jag och lollo åt såklart med vegetarisk köttfärs :p) Blev aldrig att jag sprang heller, det var riktigt dåligt av mej. Blev ingen träning idag heller, har as ont i halsen, jag ska alltid bli sjuk :/

Fixade lite med nya svartvita gardiner idag, mamma köpte några nya åt mej i jkpg :) Ska bli riktigt skönt när jag är färdig. Och det kmer en bild när jag är det, jag lovar ;)

Men nu ska jag plugga lite på spanskan tills imon, Ha det bäst allesamans!








söndagmorgon

Ska precis iväg till vetlanda med Vicky nu. Efter blir det hem å plugga igen. Är sjukt trött och känner mej helt skabbig, sov alldeles för lite inatt ;)

Bloggar mer senare. Ha det bra :)



Lördag

Lördagen har vart bra! Sov till ca tolv och duschade och tog det lugnt några timmar. Sen blev det träffa Evelina och vi hittade på massa kul :)
Idag har jag fuskat med nyttigheten med, åt godis innan, inte bra! :( Ska tvinga ut mej själv å springa imon kväll iaf, plus att jag måste plugga massa matte imon med, skjutit på det alldeles för länge nu. Så morgondagen ser inte så kul ut :/

Har förresten bestämt mej för att ändra om massa i mitt rum, svart och vitt ska det bli numera, är så trött på det jag har. Kmer nog ta ett bra tag innan det blir klart men ska ge er en bild efter det är färdigt iaf, det lovar jag :)

Men nu ska jag knarka lite mer musik, bloggar mer imon, Ha det bäst! :D



Bjuder på den här :p

Nyttighetsperiod

Fredag! :D Idag har jag haft en slapp dag i skolan, med sovmorgon, sen bara varit hemma och tagit det lugnt :)

Igår var jag i ullared. Det var riktigt nice :) Köpte en ny jacka, kläder, smycken, träningskalender plus massa mera :p
Träningskalendern är skit bra! Ska börja träna mer på allvar nu, har varit kass det senaste. Har börjat med nyttighetperiod nu oxå, så här får ni en bild på vad jag ska frossa i mej när jag kollar på resten av idol nu :)








Det vanliga

Inte skrivit på ett tag nu. Varken orkar elr hinner :p Det har inte hänt så mkt iaf. Fullt upp med plugget och träning bara. Borde göra lite matte nu, men pallar inte. Blir massa imon istället, plus kratta i trädgården. Kmer ta aslång tid, men får extra pengar om jag gör det, så får bli att göra det ändå, eftersom jag ska till ullared på torsdag ;D Sen måste jag ut å springa imon med.

Nu ska jag iaf äta lite. Ha det bra :D




Du är saknad! <3

R.I.P

Ännu en vecka har gått. veckan var rätt seg, har varit as trött typ hela tiden. Men nu är det helg :D imon å idag ska jag till vetlanda :) och på söndag ska jag sova ut å sen plugga matte och kemi typ hela dan.


Tänkte skriva lite om vad som hände tisdag förra veckan med. Min älskade lilla smulan dog då :( Orkade inte skriva det förra veckan. Saknar henne enormt.<3 Tänk att en kanin kan betyda så mkt!

Jag älskar dej Smulan <3
Reast In Peace!<3






Äntligen Fredag! :D

Idag var var en riktigt slapp dag i skolan, började tio å slutade ett, Riktigt nice :D  
Veckn har oxå varit bra :)

Och nu är det äntligen helg! :D Ikväll blir det nog vetlanda och imon blir det träffa lina :) Söndagen spenderas nog mest med att ta det lugnt och plugga matte. Ligger redan efter :/


Här får ni en riktigt fin låt :)
Omgjord video

Har kommit på att gamla låtar med artister oftast är dem bästa :p



RSS 2.0