Creepy dude with a hoodie

Om ni under de senaste dagarna sett nån läskig typ klädd i helsvart med luva på och emolugg som täcker ansiktet, så kan ni ta det lugnt. Det var bara jag!

Haha, känner mej faktiskt lite som en skum typ som är typ en stalker i filmer när jag går bakom någon. Och så hög musik på i headsetet med.. Haha, förstår om folk blir rädda för mej!




Flower Power

Hade min sista dag på praktiken idag! Kändes rätt så bra, men var lite rastlös och hade som vanligt ont i ryggen. Kmer ju inga nya varor som ska ut i butiken på helgen, och vi hade fått väldigt mkt gjort på fredagen, så det enda som fanns för mej att göra var typ att försöka hjälpa kunder när de frågade frågor(får inte stå i kassan) och att vika kläder. Vilket var lite drygt. :p

Fick även mitt "betyg"/omdöme av min handledare. Hon var förvånansvärt positiv och sa att jag vart riktigt duktig! men sa också det väntande., att jag "inte varit så värst pratsam så att man inte lärt känna mej ordentligt" - alltså blyg. Visste redan om att det skulle komma, men blir ändå så besviken på mej själv. Önskar man var mer framåt även med folk man inte känner väl. Men får ta babysteg på nåt sätt. Hursomhelst var de nöjda med mej och sa mkt positivt. Och kändes faktiskt lite sorgligt att säga hejdå.
Hursomhelst så köpte jag mariekex och gick till mitt favvoställe som vanligt efter jobbet. Satte mej där väldigt länge(dock kom inga ankor så får spara kexen:p) och pratade även en bra stund i telefon med Lollo. Å känner lite hemlängtan nu ändå!

Snö och blåsstorm i morse och detta på vägen hem några timmar senare. Märks att det är april imorgon! ;) Fick himla mkt vårkänsla iallafall! :)


You'll know where you'll find me

:)


Favorite spot in town

Efter en rätt rolig dag på praktiken idag, så kände jag att jag än en gång behövde gå en promenad för att kunna tänka klart. Träffade några av de jag trivts bäst med, speciellt en vid namn Emma, på praktiken idag för sista gången. Kändes rätt sorgligt, med tanke på att jag kanske aldrig kmer träffa henne igen..

Hursomhelt gick det och mkt annat kring i huvudet, och det bästa sättet för mej att tänka klart är att bara gå med hög musik i öronen. Gick till mitt favoritställe här i Norrköping och satte mej en stund. Gav några ankor resterna av min lunch, och bestämde mej sedan för att göra picknick. Så jag gick tillbaka till stan till ica och köpte fika till ankorna haha. På vägen så insåg jag att det var sjukt kallt också, så jag smet in på new yorker för att värma mej, och fick syn på munktröjorna. Har tänkt köpa en svart(istället för att hela tiden sno Lollos hehe:p) hur länge som helst, så tog faktiskt tag i det nu och köpte en.

Gick tillbaka och satte mej igen och njöt av solen. :) Var riktigt mysigt att sitta bland ankorna, men självklart kom senare massa fiskmåsar och förstörde, var livrädd för att de skulle bajsa på mej så när de kom så drog jag hah a.. Tappade även drickan i vattnet när de kom så något fika blev det inte heller haha.. ;)

Blev nåågot längre text än planerat, så får väl passa på att bjuda på bildbomb också när jag ändå är igång. ;)


Congratz

Denna vecka så vart det praktik alla dagar förutom onsdag och nu på söndag, så imorgon är sista dagen! Den går rätt bra, men har fortfarande så jädra ont i ryggen! Men hoppas på att det blir bättre!
Tisdagskväll spenderades med Vicky i stallet. Torsdagskväll spenderades med Vicky i Ingelsta. Vi skulle leta nya byxor till Vicky men slutade att Jag istället köpte nya solbrillor, fyra linnen och en tröja och hon ingenting.. ehh haha. Både tacksam och sur för att hon drog med mej dit :p haha! Sedan köpte vi munkar och bröd och åkte hem till en film.

Och i Onsdags! Då fyllde min fina storasyster år. Firade det med att åka till stallet, där jag denna gång fick rida Beduin(tack igen!), och Vicky hade ridlektion för mej. Var sjukt nervös, men det gick faktiskt jättebra. :) Efter det åkte vi hem till fin mat och tårta som Anton gjort i ordning för att fira Vicky.
Hoppas dagen blev lyckad för dej iaf Vicky. Love ya!


Sammanfattning

Praktiserat alla dagar utom torsdag och lördag tills nu. Går väl bra, och känns bättre i benen nu. Men har fortfarande himla ont i ryggen.

I torsdags var jag, Vicky och anton ute hos hästarna igen iaf. Så himla mysigt! Efter det så åkte vi hemoch jag och Vicky gick iväg och såg Ulrik Munther som var här och spelade. Sökte upp hans skiva efter det med, å den var faktiskt riktigt bra! ^^
Hursomhelst. Mamma och pappa kom å hälsade på(aldrig blir man av med dem! haha) efter en konferans å sov över tors-fre och jag lunchade med dem, Vicky, Anton och faster Jane på fredagen också.
Fredagkväll spenderades med en promenad till Max där vi åt kvällsmat. Lördagmorgon spenderades med att titta på Vickys rida-igen-lektion. Annars så är det bara långa promenader typ varje dag som hänt. Gått vilse en miljon ggr också. Senast i morse faktiskt, haha..

Ska fixa med bilder å lägga ut från i torsdags snart, tills vidare så bjussar jag på en bild på Ulrik Munther. Kom på idén om att heta Joy Munter också.. Hur klockrent?! Kanske nåt att satsa på? ;) haha..


Så. Nöjd nu Lollo?? ;)

In the stable

Sitter just nu i stallet och kollar på Vickys ridlektion och känner än en gång samma sak. Och aaaaah, vad jag längtar till att börja igen!! Haha :)
Idag och igår vart det som vanligt jobb. Igårkväll så var jag å Vicky även en sväng på stan! Plus att på biblan och lånade hästböcker, Vicky tyckte att jag hade glömt för mkt så vi lånade så jag får läsa ikapp mej!

Gick btw vilse i söndags igen haha. Gick en jättelång runda i skogen och tillslut börja det mörkna och då hittade jag inte ut! Fick värsta paniken haha, men tillslut hitta jag rätt, men blev ändå typ 45min extra runda haha!



Just chilling

Gårdagen blev inte riktigt som tänkt.
Vi såg en snabbis av Charlotte Perelli och sedan drog jag ensam in till stan för att gå till ÖoB. Hitta.se appen var dock helt knäpp och led mej runt i en cirkel i typ en timma så jag hittade aldrig dit sen endå haha. Hursomhelst så gick jag iallafall till apoteket innan jag åkte hem och köpte body lotion och linsvätska å lite sånt. Sedan somnade jag till en film helt slutkörd på kvällen.

Idag vaknade jag runt elva-tolv, och har läst sedan dess. Håller på med Twilightböckerna, kände att det var dags att läsa igenom dem igen. :) Skönt med en chillsöndag.


Charlotte och sin publik.

Valde definitivt fel dag att för 'en gångs skull' ha klackar, haha..

Saturday activities

God morgon!
Hade egentligen tänkt gå upp vid tio idag, men sängen var så himla skön att jag faktiskt fortfarande ligger kvar, haha. Idag ska vi iallafall till Hageby centrum för att se lite modeshower samt Charlotte Perelli. Efter det ska vi vidare mot stan för att gå till biblioteket, kika lite i affärer och eventuellt även gå på musem! :)

Men nu måste jag verkligen skynda och fixa mej. Ha en fin dag!

Bild från vintras

Filmkväll

En skön slappkväll med snacks framför två filmer var precis vad jag behövde. Vi såg Abduction och Friends with benefits, båda mycket bra!

Men nu måste jag sova. Imorgon blir det andra roligheter omkring stan!

Saknar min bebis. <3

Gullhund

Idag så jobbade jag 10-18, och de första timmarna hade jag så himla cpont i ryggen och magen så att jag ville dö. Men efter jag tagit ännu en värktablett så blev det bättre runt de två sista timmarna och då tyckte jag allt var riktigt kul. :)

Min arbetskompis Emma hade med sin gulliga hund Milou en snabbis till jobbet idag med. Så himla söt att man bara smälter!


Happyhappy thursday

Var såå himla mysigt att rida igår!! Önskar jag kunde börja rida lektioner direkt när jag kmer efter praktiken sen hehe. Men får försöka vara tålmodig tills hösten.

Hursomhelst så fick jag låna deras häst Lady medan Vicky red på sin sköthäst Beduin. Lady var så himla söt och busig, min typ av häst alltså hehe. ;) Gick sådär i början, men med hjälp av Vicky och efter lite träning kändes det bättre.
Efter vi ridit så fick vi stressa lite med mockning och att fixa mat, eftersom pappa var här på snabbesök igår. När vi kom hem åt vi mat och umgådes. Jag och Vicky läste även hästböcker och Vikcy påminde mej om massa grejer jag glömt.

Känner verkligen att jag behöver träning, man tappar verkligen mkt på typ två-tre år.. Ångrar så att jag slutade, känns verkligen så himla onödigt nu när jag vill igen med. Varföööör?????? hehe.

Har bara vickys gamla bild på fina Beduin. Men nästa gång när det är mindre stressigt ska vi ta massa bilder!! :) Längtar!

Mot stallet!

Efter lite jobb så sitter jag nu på bussen på väg mot stallet! Är så galet taggad och spänd, ska bli såå kul att få rida igen! :)

Men nu ska jag vara lite social med henne, bilden förklarar ungefär vårt humör. ;)


Praktiken

Tänkte berätta mer om praktiken. Är på klädaffären MQ i ett köpcenter i Norrköping. Och det är verkligen jättekul! Ett jobb jag nog kan tänka mej ha i framtiden. Får dock inte ta hand om kunder eller stå i kassan än så länge, och det verkar nästan mest kul.
Men jag får iallafall hjälpa till att plasta av, larma och sedan lägga ut nya varor i affären. Får vika ihop och larma av en del av förra säsongens varor. Får sortera kläder och sen typ fixa kläderna i butiken. Så galgarna hänger på rätt sätt, de är vikta fint och så att de är i storleksordning typ. :)
T.ex. idag så fick jag även hänga med ner till lagret där vi hämtade lådor för en del av nya säsongens kläder. Fick även klä på en skyltdocka idag också. Skitkul! De jag jobbar med är väldigt trevliga och hjälpsamma också, vilket verligen hjälper så mkt!

Så man får göra lite olika grejer och lära sig lite nytt varje dag. Men mycket är också detsamma, så jag känner redan att jag börjar få kläm på mycket!

Praktikanten! Hahah, hade lite kul på en paus. ;)

Måste även säga att mina ben och min rygg gör såå himla ont efter detta också. Höll på att dö i måndags när jag kom hem. Alla säger det är en vaningssak, och jag hoppas verkligen det. För fy tusan vad ont man får efter att stå i ca6 timmar varje dag när man är van att sitta..


Lunchbuddies

Även igår så lunchade jag och Vicky och då lyckades jag, believe it or not, övertala henne att äta på älskade donken! Även då så tog vi en liten shoppingrunda efter, dock köpte vi inget av allt fint vi hittade.. om man ändå var rik!

Haha förlåt, hoppas du inte dödar mej nu! :p

Haha, hade varit såå klockren i Bulgarien i sommar!

Lycka!

Hade en mycket rolig dag på praktiken, fick sluta 35min tidigare, fick reda på att jag får sluta tidigt imon med och då kmer jag att hinna hänga med vicky och rida, lunchade och shoppade med Anton, och så framförallt, så upptäckte jag Calippo Shots!! :D Lycko dag asso!

Haha, när jag var liten(okejdå, läs YNGRE.), så blev jag hur arg som helst på GB när de slutade sälja Solero shots, efter det slutade de med helt med igloo och sedan slutade de med massa goda smaker i Calippo och behöll bara en. Jag var sjukt förbannad och helt förstörd! Så jag skrev ett långt klagomail till dem hahaha..
Men nu, flera år senare. Vad upptäcker jag inte då?? De måste ha rensat massa gamla mail och kommit på idén om detta nu! haha. Så nu saknas bara igloo!




Vi har aldrig anklagat dej för att vara smart vicky...

ITS BACK!!!

Ingen kan förklara hur mkt jag saknat fler Calippo smaker och även Solero shots. Och så upptäcker jag det här.., CALIPPO SHOTS!! Så himlaa gott! Made my day!! :D


Bringing back memories

Nere i stallet i Nkpg och kollar på Vickys ridlektion. Blir sååå himla taggad för när jag å Lollo ska börja i höst! Längtar som tusan verkligen!!! Får så himla mkt minnen när jag är bland höstar, och ska verkligen bli sjukt kul att börja igen. :)

Vicky är grym och äger ut alla som vanligt. ;)

Haha, oekjdå. Kanske inte på bilden. Men förutom det!

 


Donken

Allt på praktiken har gått bra och just nu så avnjuter jag en lunch på McDonalds! Börjar snart igen och då blir det fyra timmar till innan jag drar mej "hemåt".. :)


Framme

Framme i Norrköping nu! Har precis fixat och donat i rummet jag bor i och nu ska jag strax se en film. Allt känns bra men jag är så himla nervös inför imorgon! Men förhoppningsvis så kmer väl allt gå bra. :)

Hann både träna och fixa mej lite i morse innan jag fick släpa mej iväg med all tung packning. Har nog tagit med lite överdrivet mkt haha. Resan gick iaf bra, och hann även träffa Evelina och Sisela plus några till innan jag åkte. Kmer sakna dem och Lollo och mamma och pappa sjukt mkt!

Lite flumbilder från dagen. Hörs imorgon!



Packing

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt. Hann varken träna eller fixa mej, men får försöka hinna det imorgon innan jag åker. Iaf packat å tvättat, och det var ju viktigast! :)

Melodifestivalen hann jag ju oxå med såklart! Var så otroligt taggad, och är så sjuukt glad att Loreen vann! :D Men tkr dock lite synd om Danny, som kom tvåa i år igen.  Röstade en gång på han faktiskt, sedan två på grymma Molly och sedan typ tio på Loreen! ^^

Tog lite bilder på min packning :) Men asso shit vad svårt det är att packa! Är ju ändå liksom tre veckor med aprilväder med. Skitsvårt! Ville först ha med typ tio par skor haha.

Ville först ha med alla detta OCH mina svarta converse plus ridskorna.. ehhm.. fick ta bort alla skorna i mitten tillslut. Men alla väskor ska med iaf. Och alla halsdukar utan den helbeiga.


Alla skärp, armband och ringar plus halsband får hänga med iallafall. Packade i dem i de små handväskorna, gjorde ju typ ingen skillnad så blev perfekt!

Men nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp imon. Godnatt!

Just Some New Make Up

I morse kom Ancki hit och så fick jag några av Mary Kay produkterna jag beställt! :) Har dock fortfarande inte fått foundation, läppenna och läppglanset, men hon ska skicka det till Norrköping när jag bor där.

Men fick den lilla burken med rouge och ögonskugga samt så fick jag en bonushandkräm. Perfekt att ha i handväskan!





Fick först produkterna i små "kartonger" innan jag la i dem i burken.


Blev ej så bra kvalité men köpte ögonskuggor i skimrande vit, glittrig brunguld och helsvart.

Ska snart beställa igen med nån mer ögonskugga, puder, några primer och kanske lite hudvård. :) Ska köpa lite då och då åt gången. Om ett år önskar jag att alla mina skönhetsprodukter ska vara Mary Kay. För jag gillar det skarpt! :D


Myskväll

Hemma igen efter en mysig kväll med film och glass! Slösade dock bort ca 150spänn på typ ingenting idag räknade jag nyss ut.. Förbaskade donken och ben&jerrys fel haha ^^

Ska hursomhelst sova nu. Bjuder på schemat för morgondagen. På söndag åker jag! Aaah, är så himla nervös och taggad på samma gång!


Movienight

Chillat hemma framför gossip girl nu en stund och ska strax ut en runda med vovven. Ikväll blir det filmkväll i Vetlanda med några vänner. Ska bli mysigt!



haha, så ful!

Finally!

Nu är det slut med skola och plugg för några veckor! Så sjuukt skönt!! Kmer börja mkt senare varje dag, plus inte ha något plugg! WOHO! haha..
Har haft tre lektioner idag, på de hade jag prov, inlämning och redovisning. Pust. Pluggat som en tok för inlämningar och prov i veckan. Knappt sovitalls de senaste nätterna.

Igår innan jag skulle träffa evelina hade jag planerat att plugga också. Men jag somnade! haha, tecken på att man är för trött. Stackarn hade ringt och smsat hur mkt som helst och jag vaknade inte förrens hon var där haha. Fick göra en allnighter senare iaf, eller ja typ snarare half-allnighter, hoppas bara allt gått bra nu idag för betygen!

Hursomhelst så var jag då med fina evelina en sväng igår. Vi gjorde fruktsallad, kollade på youtube-klipp och pratade. Och åh vad jag tkr om dej!! Man blir alltid lika glad när man är i närheten dej! :)

"Frukter är till för mer än att ätas", hahaha :D

Mary Kay Party

Igår var det skola och dans som vanligt och idag har jag myst med mamma och syrran. Vi hade Mary kay kväll tillsammans med Antons mamma Ancki. :) Supermysigt! Plus att jag fick beställa lite nytt smink med, skoj skoj!

Nu ska jag läsa igenom lite läxa och imorgon blir det skola. Redovisning imorgon och på fredag, samt prov och inlämning då också. Hade matteprov idag med, gick sådär.. Är mycket nu innan praktiken, är verkligen så taggad för fyra veckor utan något plugg! :)

Godnatt!


Monday

Hade en kort dag i skolan. Efter det så fikade och umgådes jag med Rebecca. :) Sedan åkte jag hem och har bokstavligt talat pluggat sedan dess tills nu. Inte ens ätit, haha! Men fy vad skönt att få allt gjort och för en gång skull inte spara allt till sist. Resten av kvällen ska jag träna lite å sen bara chilla.

Bara en vecka kvar nu tills praktik i tre veckor! Ska bli kul. Men är så himla nervös. Och vene om jag klarar av att vara hos vicky så länge... hahaha ;)

Hörs!

Vicky, Lollo & jag

Yeahyeahyeah... ;)


Sundaymorning

Efter en lång sovmorgon så gjorde jag precis i ordning mej för att dra in till stan. Lite jobb och barnpassning står på schemat! Men först ska jag slänga i mej lite mat.

Ha en fin dag!


Footballcake

Haft en lugn och skön lördag som vanligt. Så himla skönt! Har varit himla trött bara, känner en förkylning som är på väg igen.. måste verkligen ha världssämst immunförsvar. :/

Har hursomhelst även firat David lite idag, han fyllde nämligen tjugo igår. Grattis grattis!



Vi skippade ros på tårtan. Jag och mamma gjorde egna konstverk istället, haha. Fotbollsskor och en fotboll. Passar bra för en fotbollsnörd som han. ;)


Spöket Laban

Älskar mina och Lollos konversationer. Men älskar dock inte att Spöket Laban alltid snor min hårfön utan att han lägger tillbaka den. ;)

 

 


Bowling

Fördriver tiden lite med att kolla på några kompisar som spelar bowling. Älskar ljuset här inne! Partaaj! Haha..

 


Myskväll för bamsenördarna

Igår var jag hemma från skolan. var så himla trött så jag behövde sovmorgon, och sedan så var det typ flygbomb-hot på skolans gata. Hände förstås ingenting, antagligen bara ett lame skämt.

Sedan skulle Sisela sova över! Jag mötte up henne på skolan och vi var ute och gick en sväng, lagade mat(mestadels hon förstås hehe), bakade kladdkaka, snackade strunt och kollade på Bamse, haha. Supermysigt! :)

Idag har jag bara vart i skolan, och nu ska jag snart iväg till vetlanda på dansträning och en kväll med vänner!

Vi igår! ^^

RSS 2.0