Lite bilder

Några bilder från stallet i Norrköping! Har dock inga när vi red eller några på Lady eftersom Vicky är för lat för att maila dem. ;)





Back to reality

Påskveckan var hur bra som helst och dansuppvisningen gick super och allt var så himla kul! Men nu är vardagen tillbaka och nationella prov, diplomering i soak off och massa annat i skolan ligger framför. Plus mer dansuppvisningar och även gitarrlektioner som jag påbörjade i torsdags. Äntligen ska jag få lära mej på riktigt! :D

Men mitt i allt som händer så har jag blivit sjuk, vilket jag varit hela helgen. Skulle ha varit med på en uppvisning med dansen idag igen, men missar den. Seriöst något fel på mitt imunförsvar, blir alltid förkyld! :/ Men de får klara sig utan mej. Och Lollo.
För min älskade syster och bästa vän åkte nämligen till Bulgarien som volontär i tre månader nu i tisdags. Längtar som tusannnn till i sommar då vi ska hälsa på!

Blandade bilder som beskriver de senaste två veckorna lite!




Hemma i Småland

Försov mej hur mkt som helst igår innan jag åkte hem men tack och lov hann jag med tåget ändå! Spenderade sedan dagen hemma med att umgås med familjen och att packa upp. Några pretty little liars avsnitt blev det med förstås, precis som typ hela söndagen bestod av. Sett klart hela säsong 2 på två dagar nu haha.. Vill inte ens nämna hur mycket(eller lite) jag sovit de senaste dygnen. Men åh, vad jag längtar som tusan till säsong 3 nu!

Nu ska jag iallafall iväg in till stan för dansträning. Uppvisning på lördag, wiie!


Saying goodbye

Ska iväg en sista gång på en lång promenad nu i Norrköping. SKa då även säga hejdå till mitt favoritställe. Shit vad jag älskar att sitta där och glo på vattnet. Eller att bara gå förbi. Är minst topp 20 på bästa ställena på jorden som jag besökt, haha :p Är ju otroligt vackert där, men kanske inte så jättespeciellt egentligen. Men nu när jag varit här uppe och gått dit så många ggr så har det liksom fått en speciell plats i hjärtat hehe. :)




RSS 2.0