Bulgarien!

Inte blivit att jag bloggat på över två veckor nu iaf. Men har varit utomlands med syrran och varit sjuk. Bulgarien var iaf sjukt bra!! Det var nästan för varmt dem flesta dagarna, vilket jag saknar nu! På eftermiddagarna efter stranden svettades jag som en gris av värmen. (Jag vet inte hur många gånger vi tackade gud att vi hade med parfym i väskan, haha!) Det var extremt kallt på kvällarna däremot, vilket förklarar min hemska förkylning.
Näst sista dagen hade jag bara en klänning på mej. Och inte tänkte jag på att jag inte skulle ha chans att byta om på hela dagen. Så när vi var ute å gick på natten så blåste det riktigt kallt och jag hade ju ingen tröja så jag blev sjuk. Var inte så skoj på sista dagen :[ menmen.

Trots det var alla dagar var fantastiska! Vi kom ju först till Sofia, på måndagen, och där var det 36grader, så vi kände oss som värsta töntar när vi kom dit med jacka, jeans och tjocktröjor, haha! Sen åkte vi buss till Varna, där vi var resten av veckan. Min familj bodde där ett år, innan jag hade fötts. Och vi var på semester där när jag var fyra, så det var skoj att åka tbx!

Förutom på tisdagen då vi var på en vattenpark, så var dagarna var i stort sett likadana hela veckan. Vi var uppe tidigt för att åka till stranden och vara där ca 9-10 varje dag. Och det var alltid lika fint väder! :D Efter stranden så gick vi så gott som genom hela stan, (kändes så iaf haha!), till där konferansen skulle vara. Efter konferansen så var det olika vad vi gjorde. En kväll gick vi till havet, en kväll gick vi och åt någonstans, en kväll gick vi till centrum och en kväll till ett ställe för att spela en rätt konstig men rolig lek med volleyboll! haha.
Efter vi gjort ngt sådant så åkte alla hem. Och vissa nätter blev senare än andra där vi bodde, men mellan 1-3 brukade jag gå till sängen iaf.

Den sista riktiga dagen var annorlunda. Jag var ju sjuk, så jag var inte speciellt social i början. Lollo var oxå lite sjuk, så vi båda satt och halvsov, haha! Men när konferansen tog slut så stack alla ut och åt. Efter det följde vi efter ett gäng för att spela volleyboll. Vi var för trötta för att vara med, så vi satte oss och sov, och vi båda somnade! haha! Men efter en halvtimme kom några fler dit oxå, och då väckte de oss. Jag var helt död först, men sen så vaknade jag till och kände mej piggare! Vi hade skitkul den kvällen. Vi gick till ett litet 'tivoli' och tog massa bilder!

Sista dagen så skulle vi åka till Sofia igen! Men innan det så han vi åka till stranden en stund. Lollo tvingade mej att låta bli att bada pga förkylningen, vilket gjorde ont, för det blåste rätt mkt, emn var ändå varmt, så vågorna såg underbara ut! menmen. Jag visste att hon hade rätt, jag hade varit ännu mer sjuk nu om jag hade badat. Jag sysselsatte mej iaf med att plocka snäckor istället för att bada och hittade många fina :]
Efter det så hade vi en timma innan vi behövde sätta oss på bussen, så vi gick in på ett köpcentrum och köpte smycken åt både oss och syrran :)
Vi sov över hos några andra vi känner i Sofia, och åkte tidigt i tisdags med flyget hem till kalla Sverige. I onsdags så var jag både i skolan och på bio på kvällen. Men kände själv att det var en kraftansträngning och har varit hemma sjuk sen efter det. 

Men det har var verkligen en underbar vecka i Bulgarien!! älskade varenda minut av den! Det var dock alldeles för lite sömn för min del, ca 5h varje natt, jag var helt slut! Haha;) Men annars det var det verkligen Underbart!!

Men oj, vad långt det blev nu! Ska inte skriva mer. Bjuder på fyra bilder från Bulgarien istället :) Mer bilder kmer senare!

Viki, syrran och jag :)

Ilona, Syrran, Viki och Viki 

Hoppbild på jag och Viki! Ser så härligt ut.. Åhh, jag vill tillbaks!!

Jag och Viki igen :]




I'm alive!

Ojoj, inte bloggat på år och dar nu. Men tror det är dax att börja igen! Har gått igenom en ganska tuff period ett tag, vilket jag antar är rätt vanligt i min ålder;), och nu det senaste har jag väl bara varit för lat för att orka börja igen. Men nu är det dax!

Sommaren har såklart varit underbar, men gått alldeles för fort. Det har varit så himla vackert väder hela tiden med :D Men snart drar hösten igång igen, usch, så mycket att göra och så lite tid. Och vill inte ens tänka på dem nationella i vår. Usch! Men nu ska jag inte tänka på det, ska bara chilla och njuta dem sista veckorna nu:)

Hoppas ni söta läsare orkar följa min blogg igen. :) Men nu ska jag ta och umgås lite med syrran innan hon drar till Vetlanda på grillfest. Ha en kanon bra dag!


Jag och Lollo när vi töntade oss i likadana tröjor på Skara Sommarland för ett tag sen!

RSS 2.0