Presents!

Tänkte lägga upp ännu lite bilder, om vad jag fått i julklapp.. :) Det är ju så sjukt kul att fota, så måste ju ta kort på allt, haha ^^


Syrran fick kamera, jag fick T-shirt. (även också armbandet av fina Evelina i torsdags!)



Twilight Notebooks, Energidryck, Mobilskal Och Cool Ring, Allt Av Lollo.. :) Thank u!

Refreshments av syrran och mamma.. :)





Allt över här av min fina mamma och pappa, och av de fick jag även pengar och ett nytt iPhoneheadset. Varje år skämmer de bort mej så.. Så otroligt tacksam för att få ha en så otroligt underbar familj.
Självklart inte för grejerna jag får av dem, utan för att de alltid är där och stöttar och älskar mej nästan lika mycket som jag älskar dem. Och även otroligt tacksam för en så galen familj där jag kan vara mej själv, och där vi alla kommer överens och trivs, trots massa smågnabb ibland. Jag älskar er!

Fick även en bamsepremunation av dem. Haha jag vet, jag är extremt barnslig. Ritblocket är dock från Sisela, och även brevet längst bort. Min underbara vän skickade det genom posten. Hon älskar också Bamse, så vi är iallafall barnsliga tillsammans! haha.

Jag och Lollo fick även filmer tillsammans av tomten! /mej&lollo själva;)

Tack igen alla. :)
Dock så handlar ju inte julen om presenter, eller traditioner(som är kanske lite väl viktigt för mej haha). Utan om att ha roligt och umgås med nära och kära. Men också främst, om Jesu födelse.. :)


Christmas day

Min syster kommer hem från några timmars jobb typ när som, och då blir det julfilm! I förmiddag så har jag bara läst, ätit julgodis och tagit det lugnt med familjen. Även sett ett och annat gossip girl avsnitt, hehe.. :)

Lite bilder. Leker med syrrans kamera hela tien nu, haha.

Mommy!

Pappi!

Open fire.

Milla leker fortfarande med presenten, haha :)

Skalman har det också juligt. :)


Hehe.. :)






Pics from yesterday

nSitter och myser med mina fina föräldrar just nu, men medans de läser nya tidningar så tänkte jag passa på att lägga ut lite bilder från igår. :) Min syster fick en ny systemkamera på kvällen, så bilderna är därifrån. ^^



En av de första bilderna med den nya kameran.

Milla var överförtjust i kameran, haha.

Syrran. :)

Pappa glad över sin nya Liverpoolkeps. :)



Jag, något förvånad och förvirrad, haha.

Milla var överförtjust i sin present.. :)



Christmas tree! :)

Men nu tänkte jag mysa vidare och titta lite på gossip girl och äte mer julgodis.
Hörs senare. ♥

Christmas eve!

Idag är den efterlängtade dagen här!

Försökt att blogga från mobilen flera ggr det senaste, men det har inte funkat. Testade i morse oxå, men inget ville funka så jag blev så arg att jag raderada appen haha.
Men bortsett från den stunden så har jag vart glad resten av dagen! :)

Frukost hos farmor och farfar med släkten, sedan hem till Kalle anka, julmat, julgodis, julevangeliet läsning, julklappsöppning, Svensson Svensson och massa mys! Och såklart det bästa av allt, Karlbertil Jonssons julafton, åh vad jag älskar den! :) haha.
Tråkigt att snön är borta bara, var hur mycket som helst i torsags, ungefär hälften av det igår, och sen idag ingenting. :/ Menmen.

Haft en underbar och mysig dag, den tog slut alldeles för fort. :/
Fått en massa fina grejer, men främst glad är jag över att både mamma, pappa och Lollo blev glada över vad ja gav dem. :) Kändes konstigt utan Vicky i år dock. Men får se henne nästa vecka iaf!

Pics from the day. (bättre bilder än från mobilen tänkte jag lägga ut senare!)
image description
Christmas tree!

image description
Allt ska vara juligt dekorerat! hihi ^^
image description
Happy Christmas!

Julstämning

Varit kass på bloggandet det senaste, men haft så otroligt mycket stress med spamanikyrdiplomering, olika grejer i kyrkan, annat plugg och vänner.

Fortfarande stressad över allt, men efter en avkopplande kväll med julmys med familjen(även Vicky på besök i Småland igen, wiho!) och sett filmen Julfritt så känner jag mej en aning mer avslappnad.
Imorgon taggadr jag oxå julfest! :D

Tjuvöppnade en julklapp från Vicky till mej och Lollo(mot min vilja, jobbigt att vara minstingen av syskonen ibland haha:p)
Vi fick en kamera! :D woho!

 


Plugg plugg plugg

Hela dagen har bestått av plugg plugg plugg plugg plugg plugg.. Så himla nervös inför diplomeringen imorgon! :s Ska diplomeras i spamanikyr, dvs, en behandling för händer och armar.. :)
Hoppas att jag klarar det bara. Sjukligt nervös, speciellt för det teoretiska..
Efter skolan så gick jag iaf förbi Konsum och tog ut pengar, sedan gick jag hem och bortsett från promenad med hunden så har jag endast pluggat och lyssnat på musik hela kvällen! Helt slut i huvudet nu.
Men trots allt detta känner jag fortfarande känslan av glädje, har ju trots allt mycket att vara tacksam för.. Så tkr ändå dagen vart väldigt bra :)

Satt en tjej och spelade utanför Konsum idag, kändes lite konstigt och ovanligt för att vara här. Lite mer "storstadigt" haha :)
Hon var iallafall mycket trevlig och hälsade god jul när jag gick förbi, kände mej nästan dum som inte hade några mynt att ge.

Försökte ta en bild lite diskret när jag tog ut pengar, men såg sen att det mest blev på väggen haha ^^
Godnatt!

 


Snowstorm

Efter skolan idag så gick jag och några ut till busshållsplatsen. Och efter ett tag började det blåsa och hagla och snöa så himla mycket att man knappt såg något. Tjena vad det höll på!

Försökte ta några bilder, men gick knappt, haha. ^^


Let it snow

Appen bara krånglar och krånglar.. Försökt blogga varje dag, men inget funkar. Men ska försöka börja från datorn istället.

Idag har hursomhelst varit en bra dag! Började sådär, men blev bara bättre och bättre! :D känner mej lite sisådär extra glad utan någon speciell anledning! :) trots att jag spenderat dagen med typ endast plugg så har den varit otroligt bra!
Kan ha att göra med att snön äntligen är här! Så otroligt mysigt! (: Julkänslaa!

Varit ute med hunden tre ggr, och har varit lika mysigt varje gång :)
Längtat efter julen hur långe som helst, så känns typ overkligt att den redan är här nu.. Men så otroligt härligt!
Dock så har mer stress just nu än vanligt, med skola å olika kyrkgrejer å massa, men ändå så sprider sig julglädjen i hela kroppen haha :D

Var på affären innan också, och alla man mötte var så glada och trevliga, och kassörskan på Konsum gav mej till och med en gratis extra dag med filmen jag lämnade tillbaka en dg försent. ^^
Så idag kände jag mej tacksam för att bo i en liten stad, i t.ex Stockholm så kollar ju folk konstigt på en om man hälsar på dem haha :)

Snööö! :D


Besök mitt i natten

Ligger i sängen och drar mej. Ska snart sova, kvällen har varit väldigt mysig. Åkte till in till stan en stund efter skolan och hängde på Powerhouse med några vänner en stund, och sedan blev det hem tidigt för att Lollo ska jobba tidigt imorgon.(happyface för Amanda Fondell i idolfinalen!!)
Vi kom dock inte i säng så tidigt ändå, utan satt och fikade och snackade en bra stund.

Igår så var det skola och en pluggkväll. Jag pluggade verkligen bokstavligt talat hela kvällen, från kl 6-9, med både spanska och naglar. Mina favoriter.. hehe. Får påminna mej om att det snart är lov iallafall! :)

Imorgon blir det upp vid nio och städa och göra i ordning hela dagen inför min tacokväll! ^^ Ska också försöka hinna med ett gympass då också. :)
Men nu är det hursomhelst hög tid att sova. Godnatt!

En bild från i onsdagskväll där min syrra hittade mej och min hund i sängen. Jag har inget minne av detta, men tydligen har knäppot lagt sig på mej när jag sov.. Haha, så himla söt! Min fina lilla Milla <3


RSS 2.0