Go Sweden!

Haft en sådärbra dag. Blev iallafall bättre med en promenad med Rebecca efter skolan, och sedan hem till mat och glass med syrran. :)

Sedan har jag städat lite, och nu är det fotboll som gäller. Heja Sverige!

 


Blake Lively

Både i och utanför gossip girl har alla tjejerna där verkligen fin stil! Och Blake Lively är en utav dem som verkligen är en stor inspiration. Alltid så snyggt och stilrent!







Posh24

Tuesday

Hade sovmorgon idag. Grymt skönt! Sedan så hade jag hantverk där vi gjorde collage, var rätt kul men jag var så trött så jag blev lite frånvarande.

Danslektion blev det ingen idag iallafall, lollo var sjuk så hade ingen skjuts in. Tråkigt, speciellt eftersom jag missar tre till pga praktiken. Menmen, tänkte jag skulle bli av med lite plugg istället. Så behöver jag inte göra alltför mycket imorgon. :)

Jag och Lollo igår!




Skoj med syrran

Efter skolan så har jag bara hängt med syrran och haft skoj. Vi har ätit mat, käkat glass, tränat dans, sminkat och bara haft allmänt kul. :) Men nu blir det att ta tag i lite plugg, sen om jag hinner lite träning framför en film.
Ha en bra kväll!




<3

School

Gårdagen var som alla andra söndagar. Sova, kyrka och chill. Lite vampire diaries på det gjorde den helt awesome!

Sitter just nu i skolan och har engelska, ska strax ha syrran som modell på sminklektion, och sedan blir det åka hem med henne. :) Så himla skönt att få slippa åka tåg ibland!

 

weheartit.com

 


Lördagkväll

Körde precis ett ordentligt träningspass! Så himla skönt. Tänkte göra det imorgon men passade på att få det överstökat nu istället. Snart blir det film iallafall, ska bara se klart på melodifestivalen. Så skönt med hemmalördagar! :)

Jag och Lollo.

Todays

Dagens outfit! Innan jag bytte om till mjukisbyxor och munktröja för myskväll förstås.. ;) Matchade det underbara vårvädret med skinnjacka och jeanshorts tillsammans med gult!





Två bilder på Lollo också. :)


Födelsedagsfirande

Spenderat dagen hos fina farmor och farfar och firat farfar som snart blir 75! Träffade även min faster och lite annan släkt! :)


Vi kom dit och 'överraskade' med tårta!


Dock var den fake med frigolit :p Vi brukade alltid göra så när vi var små. Och gjorde så även idag. :)

The real deal!




Min låtsasfaster hade även med sin otroligt söta tax Julle :)


Grattis farfar! :)

Jennifer Grace

Hittade den här bloggerskan från California för några veckor sedan, och har blivit lite förälskad i hennes stil. Thenativefox kallas hon och valde några outfits hon nyligen haft, dock väldigt svårt att välja då allt är så grymt snyggt.
Kikade också på några något äldre bilder och då hade hon lite mer tuffare stil som jag också gillade skarpt! :)








Vintage Shoes

Skorna jag köpte igår. Rea plus bonuspris gjorde så att de endast kostade 50 spänn! Ett riktigt kap från skopunkten!


Shopping

Hade otroligt mysigt med mamma igår! :) Fyndade nya skor, en ring, smink och svarta mjukisbyxor. Hade dock velat köpa typ hela bikbok också haha..
Sitter just nu och 'nätshoppar' lite på deras hemsida och flera till. Nästa vecka när studiebidraget kmer ska jag nog göra lite beställningar, bland annat ett par marinblå converse!

Kom hem från en kort skoldag för ca tv timmar sen. Ska snart ta ett litet träningspass och sedan gör i ordning mej för en kväll hemma hos sisela!


Sisela, emma och jag på nyår

Fikapaus

Fikar med mammsen! :) Samtidigt som jag sitter och blänger på bikbok för att jag inte hade råd med alla grymma kläder hehe.. ;)


Jag <3 Jönköping

Chillar på donken medans mamma är på möte.
Försöker att låta bli att få ångest. Jönköping är definitivt min favortistad i Småland, och om jag bor kvar här finns det ingen tvekan om att det är här jag ska bo. Och ibland ångrar jag så djupt att jag inte gick estetgymnasiet här, för shit vad kul det vart!
Menmen.. Stylist är ju kul det också. Bara det att jag typ suger på allt, hehe.. ;)

 

 


Jönköping

Direkt efter skolan så satte jag mej på tåget på väg mot Jönköping! :) Ska ha en mysdag med mamma full med shopping och prinsesstårtefika. Vi bestämde det i morse efter nyheterna, och jag är så glad för Victoria och Daniels skull.. :) å är så nyfiken på namnet!

Igår så var jag som vanligt i skolan, och sedan hemma där jag tränade lite, pluggade lite och chillade. :)

Det är verkligen vår i luften idag! Klarblå himmel med stekande sol. :D


Fullt upp

Fullt upp! Skolan och allting har kommit i full gång igen.
I söndags var jag hursomhelst på teaparty med gamla klasskompisar! Så mysigt:) Saknar alla så otroligt mkt!
Igår var jag i skolan och åkte sedan direkt in till Vetlanda för vbc vision!

Idag har jag förutom skolan vart på dansträning, ätit på pressbyrån, hälsat på josef och även kollat på fotboll. Mkt på gång hela tiden! ^^

Nu ska jag hursomhelst lyssna lite mer på älskade onerepublic och sedan sova. Godnatt!


Weheartit.com

 


Thrillers

Ikväll så såg jag filmen the Double. Sjukt bra var den! En annan bra film jag såg häromdagen är Abduction. Båda var verkligen otroligt bra!

Efter jag sett den såg jag slutet på melodifestivalen, och efter det gick ett avsnitt av Sherlock Holmes serien. Sjukt bra serie. Älskar verkligen thrillers eller liksom 'spännande tänkfilmer/serier' eller vad man nu ska kalla det hehe.. :p Blir som klistrad framför tvn, så mkt att inte ens temple run lockar, haha..

Men ska hursomhelst dra mej mot sängen nu och försöka sova ikapp några timmars missad sömn.
Godnatt!



Music

Tekniken är verkligen inte med mej idag. Allting har krånglat. Datan, tvn, mobilen, spotify, internet. Allt som kan krångla har gjort det. Det var så jobbigt att jag till och med gick och diskade innan haha.. Var rätt skönt ändå att inte skjuta upp det som jag brukar. ;)

Hursomhelst så kmer mamma och pappa hem tidigare, till ungefär om en timma. Så jag och Milla blir inte helt forever alone iallafall. Både bra och dåligt. Jag tycker på nåt sätt om att vara ensam ibland.. ^^

Nu ska jag fortsätta knarka lite mer musik. Hörs!

weheartit.com


Saturday

Gårkvällen var awesome! Evelina kom och vi åkte iväg och kollade på innebandy en sväng, sedan så drog vi hem till mej och då hängde även Signe och Stina med.
Prat, film och sjukligt mkt snacks gjorde en mycket bra kväll. Runt ett stack sedan Signe och Stina hem, och Evelina och jag satt och pratade i nån timma till innan vi gick och la oss.. :)

Planerna för idag är mest bara att ta det lugnt. Får passa på nu innan lovet tar slut. Men ska iallafall ta mej ett ordentligt träningspass, kan behövas nu tror jag haha.. :p




Friday

Vaknade upp runt elva idag efter en väldigt konstig dröm om Christiano Rondaldo haha..
Åt frukost med syrran och David och sedan drog de till tågstationen. Så nu är mamma och pappa i Örebro, och syrrorna i Norrköping. Så jag har huset för mej själv hela helgen. :D

Ska sätta igång och städa och fixa i mitt rum lite snart. För troligtvis blir det filmkväll med Evelina över ikväll.. :)

Tumnagel? What the heck bloglovin? haha..


Pizza and a movie

Känner att jag haft lite väl många inlägg med bilder på mat och godis nu haha. Men ändå så tänker jag låta rubriken stå haha..

Hursomhelst så var jag iväg på fika hos farmor och farfar! Sjukt mysigt. Vi fick för oss att åka in till stan och kolla på jeans för att farmor sett att det var rea. Och då bjöd de både mej och lollo på ett varsitt par. :) Så otroligt gulligt och snällt! Blev iallfall svarta vanliga stuprör. Perfekt eftersom jag ville ha nya, mina tkr jag varit för pösiga. :p

Efter det kom David och vi tre beställde pizza. Tacka vet jag småländsk kebab pizza. The best!
Efter det såg vi nån dokumentär om Christiano Ronaldo och efter det en film. The sorcerers apprentice blev det! Helt okej torsdag måste jag säga. :)


Flumbilder på David, Lollo och mej som vi tog med datorcamen nån dag sen, haha.. ^^

Fika

Sitter och ger Lollo sällskap medan hon äter frukost då jag precis kom hem från massage. Var så himla skönt!
Snart ska vi hursomhelst sticka iväg till fika hos farmor och farfar. Var ett tag sen.. :)

Igårkväll såg vi What happens in vegas och åt chokladpudding. Myskväll!!


American pancakes

Känner mej sjukt stolt över att ha gjort egen middag idag, haha. Jag hatar att laga mat och ännu mer att diska så när jag har lov så brukar jag bara strunta i äta middag. Istället småäter jag och dricker mjölk konstant, som det t.ex. blev igår. Och i måndags åt jag pizza.. haha, sjukt hälsosam. Tur att jag har kak- och godisfasta emellan loven.. :p

Middagen blev amerikanska pannkakor. Med massa sirap till såklart. Som sagt, jag är sjukligt hälsosam haha.


Sjukt svårt att ta snygga bilder med mobilen på pannkakor.. haha.

Happy valentines day

Alla hjärtans dag igår spenderades hemma med eget snacks. Hade såå gärna velat ha en ben&jerry och lagt ut 'That awkward moment when you have two valentine dates', men är man en fattig student så är man.. haha.

På kvällen så åkte jag iallafall hem till Evelina och sov över där. Vi pratade, åt onyttigt och kollade på älsklingsserien H2O, haha. Sjukt mysig kväll med världens bästa! :)

Idag har jag städat och umgåtts med syrran, också kollat på avsnitt från några serier.
Snart kmer hon hem från jobbet igen med, och då ska vi göra chokladpudding. Sjukt länge sen man åt det.. Barnminnen! Samma sak med kinderägg, som vi åt i måndags.. :D


Marabou och annat skoj

Helgen har varit super!
I fredags så hängde jag med några vänner inne i stan, vi käkade tårta och chillade.. :)
I lördags var jag på O'learys i Jönköping med ett gäng. God mat(dock alldeles för stark!) och spännande fotboll. Dock förlorade liverpool..
Efter det drog jag hem och hade myskväll med mamma!

Och igår var det kyrka och chill inne i stan som vanligt. Efteråt blev det kladdkaka hos josef och ninni. Mys! Sedan drog jag hem till film och jordnötsringar med syrran. :D

Idag gick jag upp runt 11-12 och har inte gjort så mycket mer än lyssnat på musik och spelat wordfeud sedan dess. Livet leker!

Testat nya marabou har jag också gjort. Tummen upp som vanligt marabou! Asgott!!


Lov

Idag började mitt sportlov. Så himla skönt! Ledig imorgon och idag var det friluftsdag som jag skippade. Dels för att jag är så himla trött och att det är svinkallt ute, men också för att min förkylning som jag gärna inte vill ha tillbaka äntligen börjar försvinna. Så skippade tipsrundan på en mil.. ;)

Ska ta det lugnt nån timma till nu, sen blir det nog lite träning! Ikväll typ film och chill, ser fram emot en hel vecka av såna här slappdagar nu.. plus förstås massa annat skoj.. :)

Hörs senare!

weheartit.com

Det vanliga

Efter krav från alla mina underbara läsare ska jag nu äntligen blogga! Ursäkta att det tagit sådan tid!!!! (hahaha)

Hursomhelst så var lördagskvällen supermysig! :) Söndagen var likadan som alla andra söndagar, och måndag likaså. Igår var jag i skolan, sedan dansträning och efter det donken med syrran. Där träffade vi några från kyrkan och där satt vi och snackade ett tag.. :)

Idag har det varit skola, och ikväll blir det nog bara film och chill. Skoldagen var lite annorlunda, eftersom det är typ temavecka med temat 'kärleken är fri' och sånt där. Rätt så kul, och skönt att slippa vanliga lektioner, haha:)

Fina Hanna och Sara förra lördagen! ^^

Saturday

Kvällen på ph igår var supermysig. :) kortspel, yatzy, biljard, fika och bara umgås! :)

Idag så tog jag en lång sovmorgon tills alarmet ringde vid tolv. Så himla skönt!
När jag vaknade så var även Josef, Ninni och lilla Alicia på besök här, och det är de fortfarande. Vi har käkat, fikat och kollat på fotboll samtidigt som jag, Ninni och Lollo diskuterar smink och kläder, haha. Mys!

Ikväll så har familjen blivit bjudna på middag. Ska bli så himla kul att träffa och umgås lite med Hanna och Sara igen. :D


Weheartit.com

Konsten att äta glass

Bästa sättet att äta upp en halvliter glass på:

- Vara himla sötsugen
- Ha vaniljglass med smak (exempelvis nogger) (eller lakritspuck, jordgubb, krossad choklad, päronsplit....)
- Inte ha ätit något på hela dan förutom en snabb frukost
- Vara målinriktad
- Dela upp den i två delar, och ha en liten paus vid hälften
- Ha filt och halsduk så man inte fryser
- Vara lite halvdeprimerad
- Sätta på en sorglig låt och låtsas vara med i en film



Haha, gotta love friday afternoons homour.. :p

Memories

Gårdagen var varken bra eller sämst.. Mer än så har jag inte att säga. Förutom att jag måste beklaga mej lite om jlt. Väntade i en timma i -16 på en ersättningsbuss som vägrade komma, innan jag tillslut drog hem. Tänkte då ta senare tåget, men det var förstås också ersatt med en buss som kom 40min senare.. Tiderna från bussarna nämnde de inte i högtalarna heller, så man fick stå där ute tills man typ bokstavligt talat var en isbit..
Så ja.. Starten på igår var kanske inte den bästa.. Förutom att jag fick skjuta upp min redovisning pga att jag kom sent. :D

Idag har iallafall alla tåg gått som de ska. Haft en kort dag i skolan, och ikväll blir det in till PH för en myskväll med några vänner. :)

Vicky och anton var här som sagt här igårkväll, höjdpunkten på dagen, och vicky berättade massa om sin sköthäst. Och shit vad jag känner att jag saknar hästar! Funderat på att börja rida igen, och troligtvis blir det så till hösten.. :D


Får en klump i magen och vill bara gråta när jag ser dessa bilder.. Fy tusan vad jag saknar dessa fina hästar <3 Jettan och Herak. De och milla var som mina bästa vänner när jag var mindre.. <3

Familjekväll

Såhär kul har jag när jag äter kvällsmat med syrran och mamma, haha! ^^
Så himla tacksam för en sån fin familj med sån dålig humor haha.. Jag vet inte vad jag skulle göra utom dem. <3

Vicky kmer dessutom imorgon, länge sen nu. Så det ska bli sjukt kul.. :)

Tänker på låten 'Thats not my name' haha.. Fast snarare 'That is my name' nu istället. ;p


En längtan efter värme

Sitter och pluggar inför imorgon samtidigt som jag kollar på film i bakgrunden. Går sådär, haha. Har verkligen ingen motivation alls till skolan just nu.. Nog för att jag varit skoltrött innan, men just nu är jag verkligen sjukt trött på allt som har med att gå upp tidigt och plugga att göra..
Tur att det är lov snart iallafall! ^^

1a februari idag och det är runt -14 ute. Jag hatar det. Efter december och jul vill jag bara ha vår. Sen kan jag leva med att det är snö januari ut, men sen vill jag verkligen inte ha det mer. Vädret säger att det ska bli "sibirisk vinter" i flera månader nu.. Orkar verkligen inte. Fryser som en idiot hela tiden och funderar seriöst på att fly utomlands. Längtar som tusan till Bulgarien och allt i sommar. Men vore så himla härligt att bara åka iväg just nu. Till Australien, USA, Sri Lanka, Thailand eller nåt..

Men mitt i drömmandet måste jag återgå till plugget. Härliga vardag.. Hörs!

Summer <3


Bild från weheartit.com

Inspiration

Selena Gomez har sån himla fin stil. Simpelt och vackert, tufft fast chict, både vardagligt och på röda mattan.. :)
Speciellt de två första tkr jag är så himla snyggt.






Bilder från Posh24

RSS 2.0