Jag må hon leva

Idag fyller min syster 21 år! Det var meningen att hon inte skulle vara hemma, så hon fick sin present av mej och lollo igår, ett namnhalsband. Men hon är oxå sjuk, så blev en hemmadag för oss båda.
Mina syskon betyder otroligt mkt för mej, den är en av de enda jag kan säga exakt allt till. Känns som det var igår vi lekte scooby doo och totally spies, för att inte glömma powerpuff pinglorna, haha. I sommar ska du gifta dej, och i januari ska lollo flytta till bulgarien. Det är helt galet vad tiden går fort, kmer bli helt tomt hemma utan er. Men jag är endå så otroligt glad för er skull.

Så stort grattis älskade syster! ♥





Aprilväder i mars

Igår var det plusgrader, klarblå himmel och sol. Men sedan på kvällen vände det helt och nu har jag vaknat upp till ett snötäcke utanför. Galet vad det ändras. Fast april börjar ju på fredag så kanske inte så konstigt egentligen.

Förövrigt är jag hemma idag. Mådde inte alls bra i morse. Vaknat flera ggr inatt och känt mej spyfärig, usch! Men jag hoppas det blir bättre till kvällen. För isf ska jag in till Vetlanda til kyrkan på vbc vision. Hoppashoppashoppas! ^^


Fin bild som lollo tagit. ^^




Tårtor och cupcakes

Tänkte jag visa upp lite coola tårtor jag hittade på nätet. Kan inte låte bli att få idéer för ett tårtkalas nu, haha. Synd att man inte har småsyskon ;) Man blir så sugen på att få veta hur de smakar, haha :)

Perfekt kombination för en tårtgalen iPhonenörd som jag. ;)

Super Mario! 8D

Sjukt svårt att välja en favorit, så snyggt gjorda allihop. Fler coola tårtor och cupcakes hittar du HÄR

Vår!

Just beställt massa nya klänningar å linnen å grejer fån hm:) Åh, vad jag längtar tills det kmer. Köpte ganska mkt annorlunda grejer från min stil egentligen, mkt sötare elr så. Men börjat tycka om sån stil mer och mer den senaste tiden, plus att modet till sommaren typ är så med så det blir ju kanon. ;)
I torsdags så hjälpte jag Vicky å rensa hennes garderob. Fick ganska mkt gamla grejer hon aldrig använder, så min garderob kmer snart bli proppfylld med nya grejer, me like. 8D

Jag var nyss på promenad med milla och lollo, och vi gick till baazar och fikade lite med sara. Så underbart väder ute idag igen! Jag älskar verkligen våren. Håller tummarna för att vädret ska ha fel om snön nästa vecka!

Men nu ska jag nog gå och käka upp resterna efter gårdagens kladdkaka. ;) Ha en bra dag!

Systrarna Olofsson. :) Vicky, Lollo och jag.

Ändrade planer

Vilket väder! Man blåser nästan bort idag, haha. Men jag ser det som ett vårtecken, för den senaste veckan har vädret varit annorlunda nästan varje dag, och det betyder ju bara en sak, aprilvädret är tidigt! 8D haha.

Idag har jag haft en kort och rätt så rolig dag i skolan, vi har nämligen haft bild och musik, vilket jag tkr är superkul. ^^ Efter skolan så skulle jag egentligen ha tränat, men har fortfarande ont i min vad så det blev inget med det, måste nog söka upp en doktor för det om det inte blir bättre snart.
Skulle hjälpt Vicky rensa hennes garderob idag med, eftersom hon ska flytta snart, men hon fick jobb så vi fick helt enkelt flytta upp det till en annan dag.
Så istället för att ha mkt att göra så blir det en lugn och slapp dag idag, inte mej emot.

Men nu måste jag ta en liten tur med hunden i blåsten, sedan ska jag äta något gott och kolla på tv. :)
Ha en fin kväll. ♥

Fult redigerad bild på Milla när vi var ute i skogen nån dag sen. ^^

Ibland har man flyt

Skola och dansträning har stått på schemat idag! Skolan gick som den brukar och dansen gick bra den med. Efter dansen så var det lite mer än en timma kvar tills bussen gick så jag och lollo satte oss på ett fik och myste med varm choklad medan vi väntade.
Efter det så skulle vi med bussen, och jag visste ju att jag hade glömt busskortet hemma från innan, ändå hade jag glömt jag ta ut pengar, så otroligt klantigt av mej. Men som tur är stötte vi på jonathan som lånade oss pengar. Ibland har man verkligen flyt. Tusen tack!

Värsta underbara vårvädret idag med. Runt 10 grader! :D Så skönt! Längtar till att kunna ha vårjackan, än så länge så är det lite för kallt för den än. Använde den i söndags, men frös som sjutton då, men snart borde man väl kunna ha den regelbundet! :D

Vår! <3
Haha, okej då. kanske inte riktigt så än. Men snart så! ;)

Lugnt och skönt

Haft en ganska så lugn och skön dag. Efter skolan så har jag bara varit hemma och slappat, plus lite plugg. Skulle egentligen dratt till gymmet, men var för lat, så sparar det tills på onsdag istället ;)

Snackade lite i telefon med Cornelia idag med. Saknar henne enormt, men ska troligtvis till göteborg å hälsa på henne helgen den 8-10 april. :) Kmer bli riktigt kul!

Men nu ska jag sova. God natt!

Bild på oss två från förra våren

Fruktkalas

Vaknade runt tio idag, men gick inte upp förren vid elva. Var så grymt trött. Efter det så bytte jag om och drog på linserna. Sedan åt jag den nyttigaste frukosten jag ätit på länge. :) Varför äter man egentligen godis när frukt är så himla gott? Satt och njöt av det ett bra tag. Sedan satte jag igång med lite plugg.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik å dricker lite av en smoothie som mamma gjorde åt mej och henne. Väldans vad nyttig jag är idag, haha ;)
Men nu måste jag göra i ordning mej, ska nämligen till vetlanda. Breakdansare är i kyrkan idag. Kmer bli riktigt kul att se!


Konsten att skära en apelsin

img_1171 (MMS)

Haha, tänk vad fel det kan bli ibland. Troligtvis är det väl bara jag som lyckas med sånt här. Tur att det inte ändrar smaken iaf, haha:)


Chill lördag

Haft en riktigt chill lördag. Vart hemma hela dagen och pluggat samt chillat och kollat på massa fotboll. Pappa hjälpte mej väldigt mkt med plugget, han satt och förhörde mej samtidigt som det var fotboll på i bakgrunden och att vi käkade glass, riktigt soft.

Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt för att plugga igen. Religion denna gången. Åh vad jag längtar tills den här terminen är slut. Är så sjukt skoltrött, orkar verkligen inte plugga egentligen, men endå vet man att man måste. Usch, vill ha lov nu!
Plus att det händer så mkt roligt i sommar. Jag ska på streetdance läger, till London, till göteborg, till sthlm och eventuellt ska jag till Bulgarien oxå. Den här sommaren kmer bli fullpackad men endå så sjukt bra. åh, fy vad jag längtar!
Fast samtidigt vill jag inte att terminen ska ta slut, blir nästan nervös så fort jag tänker på att börja på en ny skola till hösten. Även om jag längtar till det enormt. Och även om jag längtar bort från min lilla skola, så vet jag att jag kmer sakna den och alla där när jag slutar. Haha, lite mixade känslor här nu, haha. Men man får väl ta en dag i taget och bara låta tiden gå som den ska. ;)

Men nu är det hög tid för mej att sova. God natt!

Härlig bild från bulgarien i somras

Real Madrid

Glöm det där med vår. Senare igårkväll, hela natten och nästan hela dan så har det snöat asmkt. Nu är det mest bara slasksnö. Så vårkänslan försvann och bytes ut till julkänsla nästan, haha. Men trots detta är jag otroligt glad, för huvud och ryggvärken jag haft under dagen har försvunnit, och så är det ju helg! och även om jag måste plugga halva helgen så är jag säker på att den kmer bli kanon iaf. 8D
Jag slutade skolan för drygt en och en halvtimme sedan och har käkat å chillat sedan dess. Snart måste jag sätta igång med plugget igen. Sen ska jag göra i ordning mej och åka in till Vetlanda.
Tänkte iaf som avslutning bjuda på en dikt jag skrev i skolan. Man skulle skriva om kärlek till någon elr nånting och eftersom jag är sämst på att skriva dikter så bestämde jag mej för att skriva om Real Madrid istället för något mer seriöst som bara blir fult, haha. Den är väl kanske inte den bästa, men pga budskapet lär jag ju få mvg ändå, haha ;)

och ja, jag vet att jag skrivit fel å att real egentligen heter Real Madrid C.F inte FC. ;)

Vårkänslor!

img_8071 (MMS)

Haft vårkänsla hela dagen. Var så härligt och varmt väder när jag slutat skolan att man nästan kunde gå utan jacka!! :) Nu på kvällen har det dock duggregnat lite, men annars har vädret vart kanon hela dan!  Inte gjort så mkt idag, mer än skolan och gymmat. Sen satt jag å redigerade lite bilder, blev dock inte så nöjd med så många, men kul var det iaf. ;) Just nu sitter jag å käkar apelsin å ska snart sätta igång med lite plugg. Ha en bra kväll! :]


Har haft lite blogglust i några dagar, så ...

Har haft lite blogglust i några dagar, så tänkte skriva några rader. Blev ju aldrig att jag började blogga igen ändå sen. Just nu har jag oxå lösen på bloggen, får se om jag tar bort det elr inte sen. Men annars så flyter livet på, och det är vår i luften! Det värsta av snön har smält bort å det har varit plusgrader både idag å igår. Så härligt! Känner verkligen att sommaren är på väg nu:) Bara ca tre månader av slit å plugg, sen är det sommarlov!! Å efter det så börjar jag gymnasiet. Jag längtar faktiskt till det. Ska bli så kul att få miljöombyte efter 10 år på min lilla skola. Plus att jag får lära mej om kläder å sånt i skolan oxå, kmer ju bara bli roligt! Men jag kmer dock sakna alla i klassen. Men life's goes on! ;) Men nu ropar mamma att det är mat! Det blir pannkaka, mums!