Vacatioon

Har det så himla bra här i bulgarien! (: Är 30+ varje dag och jag börjar äntligen få lite bränna. Fått träffa massvis med nya och gamla vänner. Åkt bilturer med öppna fönster, fladdrande hår och hög musik. Ätit massa subway, glass, kitkat och god mat. Testat på gocart utan bälte(!). Flörtat med bartenders och servitörer(haha näädå). Haft långa beachdagar med solande, bad, volleyboll, glass, juice och sånt. Hängt med kyrkgänget. Gått på långa promenader i stekande sol så att man håller på att dö av svett. Fått ett nytt namn. Tyckt synd om alla söta och vilda hundar. Varit på bio(snowwhite and the hunstman, team William FTW!). Tittat på mycket, och spelat lite, fotboll. Övat engelskan som tusan, och även lärt mej lite mer bulgariska.
 
Och jaa, det är väl det. Har möjligtvis glömt något men har iallafall superkul här borta. Möjligtvist för varmt, men just nu känns det som ett bra problem. (:
 
 
Internetet är så himla segt, och en fotbollsmatch med frankrike-spanien väntas att se med några vänner nu, så blir bara en bild på David, Lollo och Viki innan idag så länge. Chao!
 

Skolavslutning

Inte uppdaterat på år och dar, och det har hänt så pass mycket att jag inte vet vad jag ska börja. Men jag har slutat skolan nu iallafall, och imorgon bär det av till Bulgarien i en månad, iiiih så taggad! :D

Ska bli så skönt med lite värme så att man äntligen kan få mer sommarkänsla. Fick det dock i fredags när alla i aulan ställde sig upp och sjöng med till en blomstertid nu kommer på skolavslutningen (: Hela fredagen var iochförsig rätt mycket sommarkänsla faktiskt. Med fikande, promenader och grillfest tillsammans med några klasskompisar. Mys! Var även en festival i stan, så kändes ännu mer somrigt med livemusik i bakgrunden av allt! (:

I fredags! Hade en spetsklänning som gick ner där bak tillsammans med gulddetaljer & lockigt hår.



Söta Becca och jag! Så himla glad att fått lära känna en så fin vän som henne detta året!

Nerdhood

Ungefär min helg so far.



Haha näädå. Inte riktigt iallafall. ;) Har hunnit med lite godisätande, städning, träning och läxa också. Men i stort sett har jag nog mest suttit framför datan, mobilen eller tvn haha. Men imon blir det göteborg iallafall, wiie!

RSS 2.0