Vacatioon

Har det så himla bra här i bulgarien! (: Är 30+ varje dag och jag börjar äntligen få lite bränna. Fått träffa massvis med nya och gamla vänner. Åkt bilturer med öppna fönster, fladdrande hår och hög musik. Ätit massa subway, glass, kitkat och god mat. Testat på gocart utan bälte(!). Flörtat med bartenders och servitörer(haha näädå). Haft långa beachdagar med solande, bad, volleyboll, glass, juice och sånt. Hängt med kyrkgänget. Gått på långa promenader i stekande sol så att man håller på att dö av svett. Fått ett nytt namn. Tyckt synd om alla söta och vilda hundar. Varit på bio(snowwhite and the hunstman, team William FTW!). Tittat på mycket, och spelat lite, fotboll. Övat engelskan som tusan, och även lärt mej lite mer bulgariska.
 
Och jaa, det är väl det. Har möjligtvis glömt något men har iallafall superkul här borta. Möjligtvist för varmt, men just nu känns det som ett bra problem. (:
 
 
Internetet är så himla segt, och en fotbollsmatch med frankrike-spanien väntas att se med några vänner nu, så blir bara en bild på David, Lollo och Viki innan idag så länge. Chao!
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Äntligen en uppdatering :D
Du måste blogga mer!

2012-06-24 @ 16:44:47
Postat av: Olivia

Vilken fin blogg du har <3

2012-06-24 @ 17:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0