Tuesday

Haft fullt upp de senaste dagarna. I fredags hade jag en lång välbehövd sovmorgon, och stack sedan in till vetlanda för att ha pulkåkning och grillning med vänner!
I lördagskväll var jag på '40årskalas', haha. Liza och Lollo slog ihop eftersom de båda fyllde 20 i veckan och så körde de på en gemensam fest. Det var sjukt kul! Hanna och Sara kom dessutom, de har vart utomlands så vi hade inte träffats på evigheter, så det var sjukt skoj!
Hade även i lördags och i söndags sovmorgon. Så himla skönt! På söndagskvällen så blev det som vanligt kyrkan och vänner!
Igår var det skola, sen hem och bara chilla och se film med syrran och david.. :)

Det var ungefär min helg det.
Idag var jag i skolan på två lektioner, sen drog jag hem. mådde inte alls bra. Mår hursomhelst lite bättre nu, så det är skönt. Mindre skönt är att jag missar dansträningen.. Surt! Blir plugg ikväll istället, lika bra det.




Längtar utomlands och till sommar mitt i det iskalla vädret.. ^^


Tonights

Kvällens lilla outfit.. ^^ Dock inte så jättenöjd med bilderna, men de duger.. Mamma bakom en systemkamera ger kanske inte det bästa resultatet.. haha naw, nej vad elakt..
Hon gjorde ju trots allt sitt bästa, och jag är väldigt kräsen.. Haha :)

Såhär blev resultatet iallafall!


Fiskehatt?.. haha ^^

Klänning - HM, Långarmad - New Yorker, Skärp - Cubus, Blanka leggins(syns knappt) - Gina Tricot, & hatten är gammal och syrrans.. ^^

Birthday party!

Kvällen blev väldigt lyckad och mysig! :) Trevligt sällskap, god dricka och såklart en födelsedagstårta!
Har inte så mycket mer att säga än det, så bilderna får väl tala för sig själva.. :)



Cutting the cake!


Bffs!




Stort GRATTIS fina syster! Bättre syskon än dej och vicky är nog omöjligt. Du är min bästa vän, trots din gamla ålder. ;) haha.
Tack för att du finns iaf! Jag älskar dej!

Partaj!

'Tårtkalas' med familjen, farmor och farfar och några nära vänner för att fira Lollo! :) Lägger upp lite bilder senare.., för idag kan jag nämligen vara uppe längre, i och med studiedag imorgon. ;) Wiho! :D

Bild på Lollo och farmor nån gång innan jul.. :)


Bedtime

Efter massagen så drog jag hem och tog mej en filt och myste framför Gossip girl fram tills nu. Mysig onsdag! :)

Men nu ska faktiskt sova, mår verkligen inget vidare.. Den förbaskade förkylningen vägrar ju försvinna. Knarkat halstabletter, hostat och snutit mej hela dagen lång. Frusit konstant hela dagen också så misstänker feber. Men det Ska bort, vägrar vara sjuk imorgon på syrrans tjugoårsdag! :)

Snygga snart-tjugoåriga-syrran! :) Kan ju säga att det var hon som "blogg-rapeade" och skrev inlägget om top girl spelet innan oxå. Hahaha, jag älskar vår humor! ^^


On my way

Sitter just nu på tåget på väg hem från skolan.. :) Fick sluta tidigare och det är så himla skönt att få komma hem en timma tidigare!

Blir hemma och käka, och sedan iväg på massage! Otroligt skönt nu när jag har sån himla träningsvärk i ryggen från igår.
Hörs senare!

Bild från weheartit.com, glömt bort hur mkt jag älskar denna sidan.. Så härliga bilder! ^^


Bästa spelet.

Jag måste berätta om världens bästa spel!! Det heter Top Girl och man får typ va en modell, pröva kläder göra modelljobb och dejta snygga killar!! Sååå himla kul!!! :)
Alla som har iPhone MÅSTE VERKLIGEN testa det! Ni kommer inte ångra det. Jag spelar det jämt och det är så himla kul. Jag bara ler med hela ansiktet när jag spelar det. :)))) Det förgyller min allt för tråkiga vardag. Har man lite tråkigt - man tar fram iPhonen och spelar Topgirl!


Och bäst av allt:
DET ÄR GRAAAATIS!!


Dancedancedance

Chillar på donken med David och Lollo! Skola och dans har stått på schemat idag! :)
Dansträning som vanligt med medborgarskolan, dock med ny lärare. Sedan så var det dansträning i kyrkan. Allt känns bra och jag är taggad inför uppvisningarna. Ganska mkt att finslipa, men det kmer nog gå bra. ^^

Lollo och David! :)


Best time of the year

Idag har jag gått i skolan och varit i kyrkan på vbc vision! Rätt okej måndag ändå, men trots det är "the highlight of the day" just nu, då jag äntligen får sova! Haha, så himlaa trött!

På hantverken idag så sminkade vi varann. Det gick bra och var rätt kul, måste öva på att våga mer känner jag bara, så himla osäker när det gäller allt.. Men min mamma och mina syskon får bli hjälpen till botningen av det hehe :)

En rolig grej som hände idag var att jag smsade mamma när jag slutade och frågade om hon kunde fixa mat till när jag kom hem. När jag sedan var framme med tåget och på väg hemåt i snön, så blev jag plötsligt sjukt sugen på pannkakor. Jag ringde då mamma, fem-tio min innan jag var hemma, i hopp om att hon glömt att göra mat och säga åt henne att inte börja. Och vad sa hon inte då? Jo, att hon precis gjort klart pannkakesmet..!
Gjorde min dag! Haha :)

Sedan blev det vbc vision! Första gången jag var i kyrkan på två veckor, så det var kul att träffa alla! :)

På tal om ingenting saknar jag julen, all försenad snö ger mej sån otrolig julkänsla att jag bara vill ha jul nu igen.. Julen är lätt den bästa tiden på året om man frågar mej.. Dock så har den mkt competition med sommar och sommarlov. ;)
Lite julbilder!


Braveheart

Gårkvällen blev spenderad med tacorester, glass och filmen Braveheart tillsammans med familjen. Braveheart är så sjukt bra, men jag kan aldrig se den utan att gråta.. Kanske är känslig, men att det har hänt på riktigt, och att liknande fortfarande händer idag, får mej bara helt deprimerad.. Lite pinsamt är det ju, att sitta och lipa genom nästan hela filmen, haha..
Men kvällen blev hursomhelst väldigt mysig!!

Idag så vaknade jag upp rätt sent, och har inte gjort något annat än ätit frukost och tittar lite på tv. Ska eventuellt in till stan senare, men jag är inte säker på att jag orkar.. Vi får se! :)

Bild på allt hår som klipptes bort igår, haha. ^^


New hair, new me

Några före och efter bilder på håret! Ungefär hälften är borta av håret och det känns sjukt tunnt jämfört med innan. Men efter åratal med samma frisyr så är jag glad med något nytt.
Och jag är sjukt nöjd!! Michaela var skitduktig och jag känner mej som en ny människa, höhö.. :)
Blev lite bild på 'outfiten' också.. :) Slänger in en bild på hur mycket hår som klipptes bort senare.., ser ut som en hel peruk typ haha!

New hair, new me.. ^^
Before:





Efter!



En del blev lite suddiga, men det får duga ändå..

Jag är hursomhelst jättenöjd, och för mej blev det enorm skillnad.. :D

Today is the day

God morgon!
Idag är dagen. Idag är dagen då jag äntligen ska våga göra något åt mitt hår. Alla frisörer jag haft har alltid sagt något i stil med att jag har typ Sveriges tjockaste hår. Många kommenterar och berömmer att jag har så långt och fint tjockt hår. Mitt hår är nog faktiskt det jag mest får beröm för överhuvudtaget.

Jag är och har varit livrädd för att tunna ut det. Men min syster har övertalat mej, och jag är redo för en ny frisyr. Jag har färgat det brunt en gång, och även gjort slingor två ggr. Men det blektes ändå snabbt iväg.. Denna gång ska jag tunna ut mer än hälften av håret och klippa upp det. Eventuellt skaffa sidbena också.
Jag har haft ungefär samma frisyr sen födseln, eller ja.. flera år iallafall ;), och nu ska det ändras!
Åhh, jag är så himla nervös men samtidigt så otroligt exalterad! Tänk att egentligen hår kan göra sån skillnad.

Valde några random bilder ifrån höstas.. :) Den sista är på mej och Lollo ifrån ett drama. Mitt hår var så gaalet stort när vi tupperat det haha.. ^^

Vi ser verkligen läskiga ut.. haha, nu vet man iallafall att man lyckats med sin roll.. ^^


Gossip girl

Sitter hemma och chillar framför gossip girl just nu. Idag har jag duschat för första gången på flera dagar(!) och ätit tacos med gästerna som mamma och pappa har här ikväll.. :)

Känner mej extremt mkt fräschare just nu än jag gjort de senaste dagarna. En lång dusch och att äntligen få sätta på mej linser har nog främst med det att göra, men förkylningen är också bättre.., den börjar sakta men säkert försvinna! Så himla skönt.
Känner att jag äntligen börjar orka grejer med. Blev liksom helt slut av att gå upp och ner i trappan för hämta nåt från mitt rum häromdagen. Nu orkar jag liksom mer, och det är så himla gött. Trött på att vara hemma nu, vill ut och hitta på något istället. Men det får nog vänta et tag till..

Nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl iallafall! Jag älskar verkligen den här serien! Får så otroligt mycket inspiration om kläder och mode, och lite inredning. Sedan så är det ju all drama och romantik. Love it! hehe.. :)


Håller på att kolla igenom alla säsonger på Gossip Girl. Just nu är jag i mitten av season 3.. :) så himla bra! ^^

Still sick

Redan torsdagkväll. Veckan har gått fort, fast ändå långsamt på samma gång hehe. Varit hemma från skola och allt hela veckan, och blir hemma imorgon med. Envis hosta, svidande hals, snorig näsa, värkande rygg och huvud mm. är ingen hit.
Knarkat hostmedecin, nässpray, halstabletter och värktabletter hela veckan och börjar iaf bli något bättre nu. Skönt!

Snart kmer lollo hem från affären med en varsin ben&jerry Strawberry cheesecake iallafall. Blir nog att kolla på film och sedan gå och lägga sig nu. Så sjukt trött hela tiden, orkar verkligen ingenting.

Sjuukligt gott! Fast måste erkänna att det nästan ser lite äckligt ut på bilden endå, haha :p I verkligheten är det dock himmeln, höhö.. :)

On my way

Sitter nu på tåget på väg hem! Förkylningen är nästan värre, men jag är iaf glad att det bara är två och en halv timme istället för fyra denna gång. ^^

Gårdagen var sjukt najs! Jag och mamma åt lunch på kungshallen, och jag tog som vanligt Tacos, haha. ^^ Sedan så mötte vi upp med min morbror Bob och min kusin Johan, för att gå dit min andra kusin Katja skulle sjunga i en kör.. :)
Sedan åkte vi hem till dem och åt middag och jag fick se deras nya lägenhet för första gången. Mys!

Sedan var det dags för musikalen!! Den hette Hair och handlade om folket som levde i New York på 60-talet. Jag hade mer trott att det skulle vara huvudpersoner man skulle följa mer än vad det var. Den här var mer bara om folk i allmänheten därifrån. Det var lite en besvikelse. Men annars från det var den sjukligt bra! Koreografin, musiken och sångerna var super!
Lite för naket för min del var det kanske med, i en scen var alla helt näck, kändes lite weird. Haha.
Men den får nog ändå 3-4 av fem. :) Definitivt sevärd!

Nu ska jag fortsätta knarka red bull och drickyoghurt och hoppas på att jag blir bättre, hehe.. :)
Ha en fin dag!

I brist på bilder bjuder jag på en söt hund jag såg för ett tag sen. Liksom balanserar på ryggstödet, haha. ^^


Stockholm

Hello!
Jag ber om ursäkt för ingen update de senaste dagarna. En extrem förkylning kom över mej så jag orkade helt enkelt inte.
Hursomhelst så är jag fortfarande extremt snuvig och har halsont. Men min och mammas planerade Stockholmsresa sedan veckor tillbaka var jag ändå envis nog att åka på. :)

Sitter just nu på tunnelbanan på väg till stan för att äta, sedan blir det träffa kusinerna och åka på deras "städa-ut-julen-show". :) Sedan blir det äntligen Musikaal! Mamma och jag älskar båda teater och musikaler så vi är supertaggade! Får se vad som händer sen ikväll. :)

Skippar all shopping, sov ut istället för att riktigt vila upp mej idag.. :) Kan ju lika gärna shoppa där jag bor, även omdet är mindre. ;)
Men nu är jag framme. Hörs senare!

Blåser som tusan här uppe. Hehe..


Leighton Meester

Dagens inspiration. Åh vad jag älskar Leighton Messters stil!! Hon gör ju nästan aldrig något fel. :)
Här är några av hennes outfits.. :)




Bilder från Posh24

Ny kategori. För att ha mer ordning på inspiration jag får genom olika tider.. Alltid kul att se tillbaka på sånt! :)

My house

Mycket gjort har det inte blivit trots at jag varit ensam enda sen jag kom hem från skolan. Tvn, Milla och datorn har uppehållit mej! ;)
Har dock varit lite produktiv och kommit på hur jag vill dekorera mina rum lite grann.. :) Min familj bor ju nämligen i ett föredetta lägenhetshus med tre våningar och en källare. Källaren innehåller garage och tvättstuga samt några rum, två stycken lägenheter består av ett badrum, ett kök och ett rum och lägenheten längst upp består av två rum, en vind, en liten toa och ett minikök.
Vi brukade hyra ut våningen längst ner, men nu är allt vårat. Kanske inte ett låter som ett så hemtrevligt hus, men på nåt sätt så känns det ändå hemtrevligt för mej.. :) Kanske inte så konstig i och för sig haha.

Hursomhelst så har min syster tagit lägenheten längst ner nu, och jag får ta över den lilla längst upp. Lollo kommer nämligen bo kvar här och plugga journalist i två år, så då får hon som en egen lägenhet, fast billigare. Men först ska hon flytta till Bulgarien som volentär i några månader, hehe :)
Anyways, så kommer jag att få ha våningen längst upp själv nu.. :)

Fick förresten verkligen hjälpa någon idag (: Kändes så sjukt bra! Men mer om det senare.
Ha en fin kväll!!


My house!

Tuesday night

Nu blir det sängen! Åh vad skönt det ska bli att sova! Haha.. :)
Dagen har dock gått sjukt snabbt! Och jag har inte fått mkt gjort :/ Men imorgon är jag ensam hemma hela kvällen så då kanske det blir lite lättare att sätta igång med lite städning och plugg. :)
Godnatt!

Så mysigt med snön runt snölyktan utanför huset.. :) (dock sämst bild!:/)


Training

Efter att jag och mamma sett ett avsnitt av biggest loser så blev vi båda träningssugna, hihi. Så vi körde ett varsitt pass.. :)
Känns otroligt skönt nu efter, men fy tusan vad jobbigt det var haha..

Nu ska jag hursomhelst titta klart på vänner som går nu. Hörs!

Middagen idag, rester från igår. :) Så sjuukt gott!


Life goes on

Hello!
Nu var första skoldagen 2012 klar! Sitter på tåget hem just nu och känner mej rätt så glad ändå! Snart framme och då ska jag traska hem i snön. Kommit en hel del nu, rätt mysigt ändå!
Ikväll ska jag träna och läsa så mycket som möjligt av svenskaboken! :)

Några ord som fastnat i huvudet är life goes on., och det är just vad det gör. Vare sej man är ledsen eller arg för något så måste man gå vidare. Det är såklart okej att vara ledsen och arg ibland, men att slösa bort månader på det är bara onödigt och slöseri med tid. Helt enkelt inte värt det. Bättre att le och vara positiv, för att vara ledsen hjälper ingenting till. Life goes on for a better future.. :)

Bilder från snön en vecka innan jul! ^^


Ändring av klockan

Blev inte alls mkt läsning ikväll ändå.. Kanske inte så smart att sätta sig i samma rum som mamma och Lollo haha. Blev mest bara massa Onödigt prat.. ^^ Men är ju trots allt fortfarande lov. ;)

Hursomhelst så måste jag försöka sova nu. Lovet har gått fort som tusan och imorgon börjar vårterminen på riktigt.
Kändes lite deprimerande att ställa klockan för imorgon, när man ser skillnaden mellan tiden de senaste veckorna jämfört med de framför en, haha.. :)

Godnatt!


Yesterdays

Tänkte visa lite vad jag hade på mej igår.. :)





Tröja - Bikbok, Byxor - Cubus, Väska - H&M, Skärp - Cubus, Klocka - present från min morfar :), Halsband - London, Ormring - Ellos

Gjorde en ny kategori för detta. Får se om jag gör mer liknande i framtiden.. :)
Men nu ska jag återgå till min bok, ska försöka bli klar till imorgon!

Monday

Hello.
Idag sov jag extra länge för att vara pigg för skolan imorgon. Svårt att vända om dygnet nu bara, men annars är det rätt skönt att komma igång med rutinerna igen. Och ju fortare terminen går, desto fortare blir det sommar, och då blir det en hel månad i älskade Bulgarien. ♥
Men sen finns förstås massa andra oliga grejer att se fra emot under våren.. :)

Hursomhelst så har jag faktiskt varit duktig nog att städa lite grann idag nu också, men dock blev det ingen träning som jag hade tänkt. Tror jag tar ikapp det imon istället!
Var även ute med hunden en sväng nyss, och snön har kommit tillbaka till lilla småland. Känns lika bra, eftersom det ändå är så kallt ute.. ^^

Men nu ska jag nog äta mat och sedan försöka läsa klart romanen från skolan.. :)

Här är några bilder jag och Lollo tog igår, flum som vanligt, haha.


Haha.. ^^

Hörs senare!

Chillsöndag

Vaknade runt halv elva idag, men var inte alls sugen på att gå upp, så låg kvar till ca 12 iallafall haha. Sen blev det frukost med familjen och David, dusch och chill i ca tre timmar innan vi drog till kyrkan.
Efter det så åkte vi hem och åt middag bestående av tacopaj! Sen så kollade jag och Lollo på film, lyssnade på musik och tog massa roliga bilder.. ^^

Mycket trevlig och mysig söndag med andra ord.. :) Imorgon ska jag sova ut och sedan möjligtvis städa och lite annat., men främst bara chilla och vila upp mej inför skolstarten på tisdag. Skönt att komma in i rutiner igen. Mindre skönt att behöva plugga och gå upp tidigt.

Random bild på mej och Lollo i somras. Tror det var på vår kusin Emmas student.. :)


Saturdaynight

Trots min trötthet blev det väldigt kul ikväll ändå. ^^ Efter middagen och allt så åkte jag, Lollo och David hem till oss och kollade på nya vampire diaries avsnittet och sedan en annan vampyrfilm. Rätt lyckad lördag ändå.. :)

Imorgon tänkte jag gå upp lite tidigare, (elr ja, runt 10 tänkte jag haha) för att packa upp och tvätta lite. Inte världens roligaste, men ska försöka låta bli att skjuta upp det som jag annars alltid gör, haha. Sedan blir det som vanligt in till kyrkan för möte! ^^
Godnatt. :)

Bild från lokalen innan 'festmiddagen' :)


Waiting

Sitter nu och väntar på Lollo i Nässjö. Himla mkt väntan idag, haha. ^^ Förövrigt var tåget tidigt för omväxlings skull, har nog aldrig hänt mej förut. Alltid bara massa förseningar istället. Men idag var det 5min tidigare. SJ börjar bättra sig, hihi. ;)

Jag och min nya väska och halsduk.


På väg hem

Sitter just nu på tåget till Nässjö. Snart framme och där hämtar Lollo upp mej för att dra vidare mot Vetlanda. Inte så pigg på att åka på festmiddagen i kyrkan där ikväll, men har ingen annan skjuts hem så får försöka se det från den ljusa sidan och försöka ha roligt iallafall.
Tack iallafall för några roliga och mysiga dagar Vicky och Anton! ^^

Maten/fikat igårkväll och en bild på Vicky och Anton från sist jag var hos dem. :)


Temple Run

Ännu en lång sovmorgon idag haha. Vänt om dygnet helt nu på lovet, så blir svårt att vända om till nästa vecka då skolan börjar. ^^ Menmen.

Idag blir vi troligtvis bara hemma hela dagen och tar det lugnt. Eventuellt går vi ut och tar en fika, men annars ska vi bara vara hemma och umgås. :)
För imorgon åker jag tillbaka till Småland igen, och kommer inte tillbaka förrän i mars då praktiken är. Så man får ju passa på!

Dock är vi väl kanske inte super sociala, haha. Jag och Vicky underhåller oss med temple run och annat på mobilen, och Anton spelar tvspel. Dagens ungdoms sätt att umgås I guess, haha. ^^

Hm.. Är det bara jag, eller håller de läskiga grejerna som jagar mej handen på bilden? Haha. ^^


Happyhappyhappy

Haft en jättemysig dag tillsammans med syrran och Anton! :)
Efter lång sovmorgon stack vi ut för att shoppa. Shoppade upp typ alla pengar och ändå kom jag tillbaka utan varken morgonrock och skor som stod på listan. Men får väl bli en annan gång. Köpte iallafall nya jeans och ny väska som stod på listan, samt en hel del annat. ;)

Jag ansökte också på praktikplatsen igen, och jag fick den! :) Sjukt lycklig! Men samtidigt väldigt nervös, men det hör väl till antar jag. ^^

Efter vi varit i stan åkte vi tillbaka och handlade lite för att göra hemmagjord pizza! Efter vi ätit så spelade vi Twilight-spelet Eclipse. Pinsamt nog så kom jag sist, trots att jag läst boken flera gånger haha. Men får trösta mej med att de också läst böckerna, och sett filmerna.
Sedan kollade vi på film och snälle Anton fixade lite te åt oss. :)

Mysdag! ^^


Vintage

Fick en bok av Vicky som jag länge velat ha. :) Wiho!

Nu har vi båda precis duschat och gjort i ordning oss för att åka till stan. We got some serious shopping to do! :D hihi.

Vintage!


Taco!

Idag gick jag upp runt halv elva och packade ihop det sista innan jag begav mej till stationen.
Och nu sitter jag hos syrran i Norrköping! Vi har precis käkat tacos och kollar nu på tv. :) Imorgon blir det shopping och ansökan om praktikplats. Sist jag var här ville de jag skulle komma tillbaka nu efter nyår, så ska fråga igen nu och håller tummarna för att komma in dit jag helst ville!
Ha en trevlig kväll! ^^

Bild från nyår.


Pizza

Precis hämtat en kebabpizza som blir dagens middag. :) Så sjuukt gott! Annars så har jag bara sovit, tränat, kollat på tv och tagit det lugnt idag.
Men ikväll blir det filmkväll hos Stina! ^^


Årets bästa

Att välja årets bästa grejer som hänt är sjukt svårt. Men jag tänkte försöka, och välja de första jag tänkte på. ^^

LONDON! Nog en av de bästa och roligaste vecka som hänt mej.. :)


hahahaah, believe it or not, men detta är en av de "finare" bilderna vi tog. hahah

Första telefonkiosken jag såg. :D



Svårt att välja få bilder, men ska försöka :p Kan ju säga att hela resan var sjukt bra. Shoppingen, bussresan, hp touren, maten, fikat, starbucks, hillsong, the O2 arena, big ben och alla andra tursistställen. Var helt sick att faktiskt få uppleva det på riktigt. Att få se något sådant på Riktigt! Hela veckan kändes som en dröm! :)

Danslägret var sjukt kul, coolt och inspirerande också! :)



Vickys bröllop också såklart! åhh, så vackert! :) Tar bara en bild, annars blir det miljoner, haha :)



Klassresan och andra roliga moments med min saknade gamla klass. :)





Alla picknicks, promenader och roliga och mysiga stunder spenderade med underbaringen Evelina!:)


Filmmaraton, nördsnack, promenader och härliga stunder med bästa och vackra Hanna! :)


Roliga stunder i kyrkan och med gänget där! :) Chill på ph, filmkvällar, donken och Påskfestivalen! :) alltid lika roligt med dem! svårt att välja blan alla de bilder. Så väljer några från påskfestoivalen. På påskfestivalen var även Viki och Betty och några fler från Bulgarien där. Sjukt kul vecka! :)




High schaparal!



Stockholm med emma!


Norrköping hos vicky och Anton! :)


Jul och nyår var förstås super också. Även nyårsfestivalen förra året! Finns nog mer grejer omkring året, som t.ex. roliga stunder i skolan, Men detta fick räcka. Tack till alla för ett rätt så bra år ändå!:)

Efter detta inlägg lovar jag att inte ha fler bildbombs inlägg oxå haha. Haft så många bilder i varje inlägg nu, speciellt i detta, men ska korta ner nu.. :)


Utan att ljuga

Jag kan ärligt säga jag tränat varje dag detta året! Haha. Jag och Lollo körde ett varsitt träningspass igårkväll efter städningen, och jag körde även ett nu också. Familjen köpte nämligen en crosstrainer som familjejulklapp! Perfekt för mitt nyårslöfte att bli mer hälsosam. Det klassiska nyåslöftet alltså, haha.
Men i år hoppas jag det ska hålla bättre. ^^

Jag är verkligen taggad för nytt år! 2011 var ett av de bästa, men också ett av de sämsta, åren hittills, men 2012 ska definitivt bli det bästa någonsin so far! :)

Bilder från gårdagens pass!


Träning med stort leende på läpparna och hög musik på is the shit! :)

New years day

Lollo var snäll och hjälpte mej att städa upp efter i lördags igår, och mitt i städningen kunde vi inte låta bli att ta upp kameran och ta massa flumbilder med ballongerna, haha.. ^^



Var ändå en del att städa upp.., och några spruckna glas hade vi oxå lyckats med.. ^^

Party for two!

Psycopathic? haha

Sjukt kul hade vi iallafall.. :)

Happy new year!

Tiden flyger verkligen förbi, redan 2/1-2012!!
Jag är lite sent ute, men vill ändå önska gott nytt år till alla vänner och läsare som läser. :)

Nyår var sjukt mysigt! Jag, Sisela och Emma hade hela mitt hus för oss själva. Vi gjorde tacos och pannacotta, drack cider, åt godis, lyssnade och dansade till hög musik, kollade film och snackade tills klockan var runt 6-7 då vi gick och la oss.
Vid tolvslaget var vi ute och gick också, skålade utanför mitt hus, dumpade glasen i brevlådan och drog sedan til stan en sväng. Träffade några jag kände till där också! :) mys!

De flesta bilderna togs med Siselas kamera, men tog en del med min mobil. :)


Vi tog aldrig bilder på kläderna, men här är min nyårsoutfit efter en helkväll iaf. ^^ (tagen med mobilen, så värdelösjag vet:/)







Baby you're a firework.. ^^

Dancing in the dark. :D

Tagen 31/12-2011 23.58

Gott nytt år!! ♥ :D


RSS 2.0