Äntligen fredag!

Woho, helg :D Får sova imon igen, så skönt!;) Är hur trött som helst, höll på att somna i skolan idag kändes det som. Orkar nog nt ens åka till vetlanda på ungdomsmöte. Även om jag vill åka till första curry 09, men e för trött. Ska baka lr nåt annat ikväll istället. Jag vill ha dvdn för idol finalerna 08 å kolla på ikväll, men ska nog vänta med att köpa den tills vi åker till ullared snart, så sparar jag nog lite pengar. Evelina lär mej tänka på ekonomin XD haha;) Imon ska jag ta bort mitt julpynt ändra om i mitt rum, kmr se så tomt ut:( Jag vill ha jul längre!:/ Men ha det bra!:)

:)

Gick hem från skolan idag, magont är bland det värsta jag vet:( Men det har gått över. Dessvärre var jag klantig nog att ramla i skolan, haha, landade på min arm. Så jag har as ont i den, gör ont så fort jag rör den:/ Klantiga lilla jag;P Men nu ska jag plugga, woho, tre prov på tredje veckan efter lovet. Så roligt. Not! Men får försöka ha den positiva inställningen, då blir det lite roligare iaf, å så e det mitt nyårslöfte till Evelina me så;) Mej med för den delen. Men Ha det bäst allesammans som orkat läsa!

Hej alla glada;)

Inte bloggat på väldigt länge nu, glömmer jämt bort, även om jag varit en datanörd hela lovet typ;). Varit med Evelina idag iaf, det var mkt skoj :D Annars har det nt hänt så mkt, har typ bara varit hemma på lovet, sovit, kollat på film å massa annat. Firade nyår hos Camilla, å jul hemma och sen hos min mormor i norrland :D Men orkar nt skriva mer detaljerat. Började skolan igår iaf, redan prov snart å massa läxa :( menmen, worse things can happen;) Ha det bäst!

RSS 2.0